Vermiste Amerikaanse 'vastgeketend als een hond' teruggevonden

Een dertigjarige vrouw die sinds augustus vermist was, is "vastgebonden als een hond" teruggevonden in een container op een veld in South Carolina (in het zuidoosten van de Verenigde Staten). Dat meldt de lokale politie. Het veld behoort toe aan een man die geregistreerd staat als seksuele delinquent.

De politie was gisteren een huiszoeking aan het uitvoeren bij de man vanwege een tip over een seksueel misdrijf toen ze luid geklop en geschreeuw hoorden vanuit een metalen container. Toen ze het hok openden vonden ze de vermiste Kala Brown met een ketting om haar nek gebonden.

"We hebben deze arme vrouw echt gevonden met de hulp van God", aldus sheriff van Spartanburg, Chuck Wright, aan NBC News. Het slachtoffer verklaarde dat ze twee maanden in de container had doorgebracht. Ze werd in augustus vermist opgegeven samen met haar 32-jarige vriend Charlie Carver. De vrouw zegt dat ze al die tijd in de container heeft gezeten van 9 bij 5 meter. "Ze is uiteraard getraumatiseerd", klinkt het.

Vier lichamen
Van de vriend was gisteren nog geen spoor, maar zijn wagen werd wel aangetroffen op hetzelfde terrein van eigenaar Todd Kohlhepp. De man zou een kennis zijn van Kala Brown. Hij werd opgepakt door de politie en in verdenking gesteld van ontvoering. Volgens het slachtoffer zijn er mogelijk nog vier lichamen begraven op het domein van Kohlhepp, maar daarover was gisteren nog geen duidelijkheid, aldus NBC News.Todd Kohlepp
EPA Todd Kohlepp
Screenshot WYFF