Vermist meisje in Nederland dood teruggevonden: “We gaan uit van noodlottig ongeval”

De aanwezigen hadden snel door dat er slecht nieuws zat aan te komen.
ANP De aanwezigen hadden snel door dat er slecht nieuws zat aan te komen.
In Nederland is het vermiste meisje (18) uit Epe dood teruggevonden. “Wij gaan ervan uit dat ze door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen. Een misdrijf wordt uitgesloten”, laat de politie weten. De tiener werd na een feest in het dorp Oene in de oostelijke provincie Gelderland als vermist opgegeven.

De jongedame kwam in de nacht van vrijdag op zaterdag niet thuis. De politie sprak al snel van een “urgente vermissing”. In de omgeving van Oene vond een grote zoekactie plaats. 

Het lichaam werd uiteindelijk gevonden bij de Middendijk. De weg was tot in de avond afgezet. Bij het lint verzamelden zich mensen, sommigen in tranen. De vader van het slachtoffer werd opgevangen door agenten. 

De tiener had vrijdagavond een feestje van vrienden in Oene, vertelde haar vader gisteren. Rond 4 uur zou ze daar in haar eentje vertrokken zijn op een elektrische fiets richting Vaassen. Volgens de politie werd ze voor het laatst gezien in de buurt van de Deventerweg en de Vloeddijk in Oene.

De plek waar ze uiteindelijk blijkt gevonden te zijn, roept nog wel wat vraagtekens op omdat het niet op de meest logische route tussen Oene en Vaassen ligt. Maar de politie gaat niet uit van een misdrijf. Of haar fiets ook in de buurt van haar lichaam gevonden werd, is nog onduidelijk.

Omdat het meisje zaterdag niet op haar werk verscheen, gingen alle alarmbellen rinkelen. “Dit past niet binnen haar normale gedragspatroon”, aldus politiewoordvoerder Marèl van Steenbergen. Op sociale media werd een opsporingsbericht massaal gedeeld. 
14 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Raquel Dos Santos

  Euhm geen verder onderzoek en uitgesloten maar de route ligt niet op de normale weg????? Ocharme die vader en de nabestaanden die hebben toch recht op een deftige uitleg was da nu voor ne zever

 • Dirk VdBergen

  En wat is daar dan gebeurt ? Van in een gracht te rijden met je fiets ga je toch niet dood ?

 • CHRIS DE BRUYN

  Heel erg !! Sterkte aan iedereen !

 • Patrick Moorthamer

  Hoe erg, alweer een triest dodelijk trauma en nog zo jong, veel sterkte aan de nabestaanden.

 • mark germanus

  Diepgaand onderzoeken om de juiste doodsoorzaak te bevestigen ! Sterkte voor de ouders ,familie en vrienden.