Vermist meisje (3) dood teruggevonden in kreek

Mariah Woods
Photo News Mariah Woods
Het driejarige meisje uit North Carolina dat 5 dagen werd vermist, is gisteravond dood teruggevonden in een kreek in Pender County. Dat zegt de FBI zaterdag. Het lichaam werd nog niet officieel geïdentificeerd, maar de onderzoekers zijn er nagenoeg zeker van dat het Mariah Woods betreft, de peuter die zondagavond door haar mama in bed werd gelegd vlak voor ze verdween. De vriend van de moeder, Earl Kimrey, werd gearresteerd. 

Gisteren rond 17:30 uur plaatselijke tijd viste een duikteam een lichaam op in een kreek een veertigtal kilometer van Jacksonville, de plaats waar het vermiste meisje samen met haar moeder en diens nieuwe vriend woonde. Een woordvoerster van de FBI Shelley Lynch verklaarde dat het gaat om het lichaam van de driejarige Mariah Woods, het dochtertje van mama Kristy Woods. 

Haar vriend, de 32-jarige Earl Kimrey, werd gisteren aangehouden. Hij was de laatste die het meisje had gezien. Toen Kimrey en Woods maandagochtend rond 6 uur melding deden van haar verdwijning, zei Kimrey dat hij ze nog in bed had gestopt toen ze kort na middernacht even wakker was geworden. Kimrey heeft een crimineel verleden en werd eerder al beschuldigd van diefstal, mishandeling en dronkenschap. 

Earl Kimrey
Photo News Earl Kimrey

Lichaam verborgen

Volgens het arrestatiebevel heeft Kimrey "het lichaam van Mariah Woods verwijderd van de plaats van haar overlijden, om zo haar dood en lichaam verborgen te houden, wetende dat ze op onnatuurlijke wijze is gestorven".

Naar het meisje werd dagenlang met zeker 200 agenten en vrijwilligers uit de buurt gezocht. Ook de FBI hielp mee. FBI-agent Stanley Meador zegt er alles aan te hebben gedaan in een poging het meisje weer veilig naar huis te brengen.

De biologische vader van het meisje zei het dramatische einde al te hebben gevreesd. "Ontvoering? Iemand loopt zomaar een huis binnen, grijpt een driejarig kind uit bed terwijl niemand iets heeft gehoord? Ze heeft niet gehuild, niet geschreeuwd?", zo zei Alex Woods tegen het lokale tv-station WTVR.

Kristy Woods en Earl Kimrey
Photo News Kristy Woods en Earl Kimrey16 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Michelle Vliegenthart

  Alleenstaande moeders zijn een makkelijk mikpunt. Ik zie van tijd one-night stands vertrekken of haar nieuwe vriend 'te close' is met haar dochtertje. Ik en mijn vriend hebben het gevoel dat we dan onze ogen goed moeten openhouden voor het welzijn van dit kind omdat we niet willen dat haar iets zou overkomen. Het zou fijn zijn als de moeder hier wat meer bij stil stond.

 • Anny Bollens

  Liever alleen blijven!

 • Christine Laevers

  Aan Cooks Roy : het kan ook andersom : dat marginale mannen naar alleenstaande moeders grijpen. Deze zijn vaak heel kwetsbaar. Marginale mannen kunnen het ook heel goed uitleggen. Maar je hebt gelijk : ik zou de raad geven aan elke alleenstaande moeder met kinderen van eerst uit te zoeken welk vlees je in de kuip of in het bed hebt en de kinderen maanden lang op afstand te houden. De tijd wijst alles uit.

 • Thomas Thomassen

  Gaston foubert, je hebt het bij het rechte eind. Heb al schrik met wat voor iemand mijn ex naar huis zal komen.

 • Juliette Francois

  Natuurlijk zijn niet alle stiefouders monsters. Maar ze bestaan wel. Hoe dikwijls moeten we zulke verhalen niet lezen. Dan blijf je beter alleen ipv zo'n marginale zak uit te kiezen.