Verlanglijst van meisje (10) voor kerst gaat viraal wegens potsierlijke wensen: “Mijn dochter is gek geworden”

De ‘onmogelijke’ verlanglijst van een meisje is viraal gegaan op sociale media.
Getty/Twitter De ‘onmogelijke’ verlanglijst van een meisje is viraal gegaan op sociale media.
Een Amerikaanse vader heeft het verlanglijstje van zijn dochter voor kerst op sociale media gedeeld. Het kind heeft blijkbaar grootse plannen voor de feesten, maar die zijn amper te bekostigen.

Zo vraagt het tienjarige meisje een iPhone 11, Air Pods en een MacBook Air. Dat is al vrij stevig, maar daar stopt het niet. Ook onder meer een echt konijn, make-up, kledij, een Go Pro, roze sneakers van Puma, sandalen van Gucci, parfum, een portefeuille van Chanel, juwelen, een wekker en 4.000 dollar (oeps) mogen niet ontbreken.

De papa van het kind, Andrew Johnson, moest slikken toen hij de ‘onmogelijke’ verlanglijst onder ogen kreeg. Op Twitter stelde de man dat “zijn dochter gek geworden was”.

De tweet van de radeloze vader uit Californië ging in geen tijd viraal met meer dan 132.000 likes en lokte tal van amusante reacties uit.

Zo reageerde een gebruiker: “Zie dat je over een maand alle items hebt gekocht want een bejaardentehuis kan erg eenzaam zijn.”

Of nog: “Koop haar die wekker zodat ze snel uit die droom ontwaakt”. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Walter Decock

    Als dochtertje de zogenaamde influenzers volgt heeft ze al die dingen absoluut nodig om gelukkig te zijn. De ouders hebben nog veel werk.

  • Femke Hermans

    Één 10-jarige die zo mooi al kan schrijven?

  • Stephane Semeelen

    Pffff laten we creatief zijn dan komen we in het nieuws