Exclusief voor abonnees

Dit is de man die Trumps verkiezingscampagne moet redden: een grijze muis die al in bizar schandaal verwikkeld was

Bill Stepien, de nieuwe campagneleider van Donald Trump
AP Bill Stepien, de nieuwe campagneleider van Donald Trump
Donald Trump heeft de flamboyante manager van zijn verkiezingscampagne ontslagen en vervangen door een op het eerste gezicht wat saaie carrièrist. Bill Stepien (42) werkte eerder voor Republikeinse grootheden zoals George W. Bush en John McCain — niet meteen vrienden van Trump. Maar hij is ook niet vrij van schandaal.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Gino Denil

  Niet alleen de meeste Amerikanen zijn hem beu. Zelfs in zijn eigen partij zijn er nu tientallen verkozen republikeinen die besloten hebben om Biden te steunen en die campagne voeren voor de democraten.

 • kurt ornelis

  @Gilles Standaert; Biden is de verkiezingscampagne beetje bij beetje aan het winnen zonder zich te tonen en vooral niet zoals Trump veel bla bla bla te verkondigen en te verzuipen in zijn eigen leugens.

 • annie mussche

  D. Trump wordt zeker herverkozen...Biden heeft geen enkele kans ..de vorige keer was Hilary daar ...maar nu ...nothing...zero

 • peter destoop

  tot hij over de schreef gaat. Dan ligt hij buiten.

 • Gilles Standaert

  Wat moet er dan gered worden? Over verkiezingen gesproken, heeft er iemand nog Joe Biden gezien?