Verkeersruzie loopt helemaal uit de hand in Nederland: dertiger timmert oude man (88) in elkaar

ShutterStock
Een ruzie in het verkeer is zaterdag helemaal uit de hand gelopen in de Nederlandse gemeente Heemskerk, ten noordwesten van Amsterdam. Een dertiger - die samen met een kind op pad was - sloeg er een andere weggebruiker van 88 jaar het ziekenhuis in.

Over de precieze omstandigheden van het incident is niet veel bekend. De ruzie zou zich rond 15.30 uur afgespeeld hebben in de Jean Monnetstraat en resulteerde erin dat een man van rond de 30 een andere weggebruiker van 88 jaar vol in het gezicht sloeg. Opmerkelijk: de agressor was op dat moment samen met een fietsend kind op weg, aldus de plaatselijke politie. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis. Ook zondag zou hij daar nog verzorging moeten krijgen.

Dader

De politie ging meteen op zoek naar de dader en intussen zou die zich gemeld hebben. “De recherche gaat met de zaak verder”, aldus de politie. “We zijn uiteraard nog steeds op zoek naar getuigen van deze zaak.”


Daarbij zou het onder meer gaan om een medewerker van PostNL, die aan het werk was in de straat op het moment van de feiten.
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DIRK VAN BRUSSEL

  Men mag nooit eigen rechter spelen. Wat er ook gebeurd.

 • Peter van Nieuwpoort

  Weten we al wat er precies gebeurd is? Fietser met kind en 88 jarige chauffeur? Misschien probeerde dader zijn kind te beschermen. Noodweerexces heet zoiets. Slaan is niet goed te praten maar, toch eerst maar even onderzoek afwachten voordat, we een mening hebben.

 • Regis Desmet

  Wat een stoere gast zeg en zo dapper, een man van 88 jaar als dertiger in elkaar slaan, ik zou nooit meer durven op straat komen

 • Van Eersel Guy

  Da gaat hem geld kosten

 • mertens jean

  Wel laat die held (????) van rond de dertig maar eens een paar honderd uur werken in een rust huis of in een afdeling zwaar gewonden, als strafmaatregel natuurlijk, zonder enige vergoeding. Natuurlijk moet hij alle door hem veroorzaakte kosten betalen en een fikse boete erbij.