Verdachte ontvoering Franse Maëlys (9) opnieuw opgepakt en in verdenking gesteld

Zes dagen na de mysterieuze verdwijning is er nog altijd geen spoor van Maëlys (9).
AFP & RV Zes dagen na de mysterieuze verdwijning is er nog altijd geen spoor van Maëlys (9).
Een man is gisteren in Frankrijk in verdenking gesteld en in voorlopige hechtenis geplaatst in het onderzoek naar de verdwijning van een negenjarig meisje. Het zou gaan om een van de twee mannen die eerder al eens opgepakt werden maar vervolgens weer vrijgelaten, zo melden verschillende Franse media deze nacht.

De man zou zondagvoormiddag opnieuw opgepakt zijn en in de late namiddag voor de onderzoeksrechter verschenen zijn. Naar de negenjarige Maëlys wordt al negen dagen gezocht nadat ze verdween op een trouwfeest in het Franse departement Isère.

Er zou door de onderzoekers nu nagegaan worden of het meisje in de auto van de verdachte gezeten heeft. Die auto werd na het huwelijksfeest grondig gereinigd, volgens de verdachte met het oog op een verkoop.

Feestzaal
Zaterdagochtend kamden honderden burgers het gebied uit rond de feestzaal waar het meisje van negen voor de laatste keer werd gezien.
Sinds zondag heeft de politie al zowat 250 mensen ondervraagd die aanwezig waren op de trouw en twee andere feesten in de omgeving.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Samira Mozzarella

  Sterkte voor de familie! Gaat niemand wat zeggen over het feit dat deze verdwijning jullie doet denken aan kleine Maddy, die jaren geleden ook zomaar verdween in het vakantie complex

 • Anita Pintjens

  Waar waren haar ouders dan ?verdwijnen op een bruiloft vind ik raar ,niemand heeft iets gezien

 • Latifa Boukalkal

  Ocharme die ouders zolang in onzekerheid leven hopelijk vinden ze het meisje snel.

 • SABINE VAN DE KERKHOVE

  Nooit meer loslaten!!!zo'n onschuldig snoetje op de foto, wat heeft dat kind misdaan toch!!!