Verbijsterde verpleegster doet verschrikkelijke ontdekking op spoeddienst

Jennifer Medina deed een verschrikkelijke ontdekking
Videostill Jennifer Medina deed een verschrikkelijke ontdekking
Verpleegster Jennifer Medina deed tijdens haar nachtshift een vreselijke ontdekking op de spoeddienst van een ziekenhuis in Californië. Dit wens je niemand toe.

Het was vrijdagnacht heel druk in het ziekenhuis van Mission Viejo in Californië. Verpleegster Jennifer Medina en haar collega's hadden hun handen vol met vier zwaargewonde personen toen er werd gemeld dat er een vijfde persoon in kritieke toestand werd binnengebracht.

Terwijl spoedartsen met man en macht zijn leven probeerden te redden, werd aan Jennifer gevraagd om het 23-jarige slachtoffer te identificeren via zijn portefeuille. Toen ze de portefeuille opende, was ze geschokt bij het aanzicht van de foto op de identiteitskaart. De man die op de foto stond, was haar broer Andy. De wereld van Jennifer stortte in.

Andy was buiten bewustzijn en ademde niet meer. De artsen konden hem niet redden. De man stierf in het ziekenhuis. Hij werd op zijn skateboard omvergereden. De 19-jarige dader Andrew Michaels, die vluchtmisdrijf had gepleegd, werd later opgepakt.

Nadat Andy de laatste zorgen had toegediend gekregen, was het aan zijn zus om afscheid te nemen. "Ik heb hem gezegd hoeveel ik van hem hou", vertelde Jennifer door haar tranen heen aan NBC Los Angeles.

Slachtoffer Andy Medina
gofundme Slachtoffer Andy Medina