Vastgoedrecord voor Champs-Elysées: gebouw verkocht voor 613 miljoen euro

In het hoekgebouw komt de zetel van sportmerk Nike, en een grote Nike-winkel met een oppervlakte van 4.300 vierkante meter.
Google Maps In het hoekgebouw komt de zetel van sportmerk Nike, en een grote Nike-winkel met een oppervlakte van 4.300 vierkante meter.
Een pand op de Champs-Elysées is verkocht voor 613 miljoen euro: een recordbedrag voor vastgoed op de wereldberoemde laan in Parijs. De transactie waardeert een vierkante meter er op bijna 80.000 euro. 

De Franse verzekeraar Groupama verkoopt het gebouw op nummer 79 aan het Noorse staatsfonds Norges Bank. In het gebouw komt de zetel van de Amerikaanse sportartikelenproducent Nike, en er komt ook een grote Nike-winkel, met een oppervlakte van 4.300 vierkante meter.

Het vorige vastgoedrecord op de Champs-Elysées stond op naam van nummer 114, dat voor 600 miljoen euro werd verkocht en nu een Apple-winkel huisvest. 

Het vorige record stond op naam van nummer 114, waar een Apple-winkel is.
Google Maps Het vorige record stond op naam van nummer 114, waar een Apple-winkel is.2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc LInden

    worden allemaal sociale wijken voor de rijken. niet meer toegankelijk voor de burger.grappig eigenlijk want bouwen eigen gevangenis. zoals Berlijn...eerst bouwen ze muur en dan gaan ze aan de verkeerd kant wonen

  • bart raeymaekerd

    Dat zijn 3 Neymars