Vandalen verstoppen scheermesjes aan handvat van winkelkarretjes

In North Carolina, in de Verenigde Staten, hebben vandalen scheermesjes vastgemaakt aan het handvat van winkelkarretjes.  Dat gebeurde aan een vestiging van de bekende Amerikaanse supermarktketen Walmart. Klanten worden gevraagd om extra voorzichtig te zijn als ze een winkelkarretje nemen.

 Al minstens twee klanten raakten gewond aan de handen. De politie heeft twee verdachten gezien op bewakingsbeelden en is nog op zoek naar meer informatie. Lokale agenten vermoeden dat het wel eens om winkeldieven kan gaan, maar ze hebben nog geen bewijzen.

De scheermesjes lijken wel een gevaarlijke trend te worden. Afgelopen zomer waren er gelijkaardige incidenten in andere vestigingen van Walmart. Of er een verband is tussen de voorvallen is niet duidelijk.

Scheermesje verstopt aan handvat winkelkar
Twitter Scheermesje verstopt aan handvat winkelkar1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Stefanie van Dijk

    Getsie, wat een zieke actie weer, en nu het hier in het nieuws is kunnen we het dus binnenkort ook hier tegenkomen want hiermee breng je gekken op een idee Ik ga in ieder geval vanaf nu eerst goed kijken voor ik iets aanpak