Exclusief voor abonnees

Van Erdogan krijgen we al onze Syriëstrijders terug

Trump geeft Turken groen licht om Koerden aan te vallen

AP
België maakt best wat cellen vrij voor Syriëstrijders. Want Turkije heeft groen licht gekregen om de Koerden aan te vallen, waarna het zich zal moeten ontfermen over hun gevangenen. Daar zijn ook zeker vijftig Belgische IS’ers bij en de Turkse president Erdogan heeft al gezegd dat hij die terug naar ons wil sturen.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
55 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guido Verbist

  Hopen geld geschonken door Europa aan Erdogan om die vluchtelingen tegen te houden.Was voorspelbaar dat er ooit een tijd zou komen dat hij de vluchtelingenangst tegen Europa zou gebruiken.We staan nu zo ver en heeft daardoor de touwtjes in handen.Niet te geloven dat politikers zo simpel zijn of de boel op zijn beloop laten?

 • jean-pierre dermaut

  Ik heb zojuist het verslag gelezen betreffende een Belgische IS madam(sofia) in een kamp binnen het bereik van de Turkse aanvallen .Ze wou vluchten uit het kamp maar durft niet omdat de mensen buiten het kamp hen haten .Wat dacht ze , dat ze de IS met bloemen zullen verwelkomen .

 • August Leemans

  En Erdogan krijgt al zijn Turken terug. Misschien is dat nog een goede deal.

 • August Leemans

  Maak die IS strijders staatsloos en niemand moet zich dan nog om hen bekommeren. Al zet je hen zonder iets op een onbewoond eiland. Maar hier hebben ze hun toekomst verspeeld.

 • pol van de velde

  Begrijp nog steeds niet waarom die barbaren door de pers "Syrië-strijders" worden genoemd. Het is het grootste crapuul dat daar zit.