Vader vindt Vlaamse broers dood terug in hotelkamer in Firenze

De tragedie vond plaats in het Grand Hotel Minerva. Dat ligt op de Piazza di Santa Maria Novella, een van de grotere pleinen in Firenze.
Grand Hotel Minerva De tragedie vond plaats in het Grand Hotel Minerva. Dat ligt op de Piazza di Santa Maria Novella, een van de grotere pleinen in Firenze.
In een hotel in Firenze zijn twee Vlaamse broers (20 en 27) dood aangetroffen. Er werden geen sporen van geweld gevonden. Alles wijst voorlopig op een dodelijke mix van drugs en alcohol, meldt de Italiaanse krant ‘Corriere della Sera’. Volgens Italiaanse media gaat het om Dries en Robbe De Ceuster.

Het was hun vader - een zaakvoerder van een containerbedrijf uit Olen- die de lugubere ontdekking deed. Deze ochtend dacht de man nog dat ze aan het slapen waren. Toen hij tegen de middag terugkeerde, stelde hij vast dat ze overleden waren.

Agenten vonden in hun kamer pijnstillers, lege flessen wijn en sporen van drugs. Een autopsie op beide lichamen moet die these bevestigen. 

De jongens waren op vakantie met hun vader en diens partner. Volgens hem zijn ze gisteravond samen nog een stukje gaan eten. Om 22.30 uur zijn ze dan naar het hotel teruggekeerd. Camerabeelden van het viersterrenhotel Grand Hotel Minerva zullen moeten uitwijzen of ze nadien toch opnieuw de nacht in gedoken zijn. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.