Vader en zijn vier dochters komen om bij verkeersongeval VS

6abc.com
Vier zussen en hun vader (61) zijn vrijdagnamiddag (plaatselijke tijd) om het leven gekomen bij een aanrijding op een snelweg in de Amerikaanse staat Delaware.  De moeder van het gezin (53) die het voertuig bestuurde, is de enige overlevende.

De zussen zijn een tweeling van 13,  een zeventienjarige en een twintigjare. Zij en de vader waren op slag dood. De moeder raakte zwaargewond,  maar verkeert niet in levensgevaar. 

Bij het ongeval waren nog twee andere voertuigen betrokken. Een pick-uptruck raakte een personenwagen uit de tegenovergestelde richting, die op zijn beurt door de Toyota-minibus met het gezin werd aangereden. De klap moet enorm zijn geweest. 

Tientallen hulpverleners kwamen ter plaatse. De twee inzittenden van de pick-uptruck en de bestuurder van het personenvoertuig moesten door de brandweer bevrijd worden. De autoriteiten hebben de namen van de inzittenden nog niet vrijgegeven. Zij houden het op een gezin uit de staat New Jersey. 
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Valentino Fabionara

  Daar is niets aan te doen, het gebeurt overal...erger kan niet

 • Karel Tichmann

  Het was geen gewone pickup truck, het was one-ton pickup truck F350. De vier kinderen die dood zijn, hadden ook geen veilheidsgordels aan...

 • Elisa deJong

  Ze deed t niet express!

 • Joske Martens

  Erg voor die familie, maar is ook dikwijls in Europa het geval en daar schrijven ze niets over.

 • Lydia Appelmans

  Daar kunt ge toch niet mee leven als moeder ?!