Vader en dochter uit Florida betrapt op seks in tuin en aangeklaagd voor incest

Taylor en haar vader Justin Bunn.
Panama City Police Department Taylor en haar vader Justin Bunn.
Een ooggetuige betrapte Justin Bunn (39) en zijn 19-jarige dochter Taylor terwijl ze seks hadden met elkaar in een tuin in Panama City, Florida. Dat was op 18 februari. De politie arresteerde hen dinsdagochtend voor incest.

Justin en Taylor Bunn bekenden dat ze seksuele betrekkingen hadden gehad met elkaar, weliswaar met wederzijdse instemming. Justin Bunn verklaarde dat het een geïsoleerd incident was.

Ze werden allebei aangehouden en moesten woensdag voor de rechter verschijnen. Die bepaalde dat ze geen contact meer mogen hebben met elkaar. De borg voor Justin werd gezet op 5.000 dollar, die voor Taylor op 1.000 dollar.
11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Johan Vermeulen

  Rustig (enfin of minstens eenvoudig aan t oog onttrokken) binnenshuis zal niet kinky genoeg geweest zijn.

 • Brent Van Renterghem

  Grappig, sommige zien hier geen probleem!?!! Is er mischien een nieuwe trend op komst????? Mag de oma en opa ook meedoen??? Echt crazy!!!

 • romy verhove

  0p zich niks mis mee ze zijn beide meerderjarig...En bedenkelijk zou dit wel eens topsex kunnen zijn en spannend.

 • Wilfried Vanden Berg

  En wat met moeder en zoon? Gebeurt veel meer. Maar verdoken en afgeschermd . Meestal als de partner gaan werken is . Hoe pak je dit aan als het wederzijds is ? Hoe ? Wijsneuzen op dit forum.

 • skandar hussein

  Vinden jullie dit normaal kamiel en jack?? Misschien al iets dat al jaren aan de gang is, toen dochter nog minderjarig was.