Ga naar de mobiele website
^ Top

United Airlines zet koppel dat gaat trouwen uit toestel

Michael Hohl en zijn verloofde Amber Maxwell hadden om een upgrade gevraagd.
Reuters/Facebook Michael Hohl en zijn verloofde Amber Maxwell hadden om een upgrade gevraagd.
Een verloofd koppel dat zaterdag op weg was naar Costa Rica om daar te gaan trouwen is in de Amerikaanse stad Houston vlak voor vertrek uit het toestel van United Airlines gestapt.

Het koppel zegt dat ze door medewerkers gedwongen werd het vliegtuig te verlaten, maar de luchtvaartmaatschappij ontkent dit en beweert dat het stel vrijwillig is uitgestapt.

Michael Hohl en zijn verloofde Amber Maxwell wilden graag in een luxueuzere ruimte in het vliegtuig zitten omdat daar nog plaatsen vrij waren, maar de medewerkers aan boord weigerden dit. Volgens de verloofden hadden ze aangeboden om bij te betalen. United heeft het stel een gratis overnachting in een hotel aangeboden en hen geboekt op een vlucht naar Costa Rica op zondag.

Vorige week ontstond grote ophef toen videobeelden naar buiten kwamen van een 69-jarige arts die op hardhandige wijze uit een toestel van United Airlines werd gesleept. Het toestel was overboekt en cabinepersoneel wees de man aan om van boord te gaan. Die wilde dat niet. Hij raakte gewond en daagt de luchtvaartmaatschappij waarschijnlijk voor de rechter.

Meer over6 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Jef Titue Broer van Pros

  Inderdaad Gedra, je toegewezen plaats, nr van zetel moet behouden blijven in geval ze tijdens de vlucht eventueel informatie zouden krijgen ivm bv terrorisme zodat ze.direkt kunnen ingrijpen en in geval van een (zware) crash om gemakkelijker de persoon te kunnen identificeren. Geen discussie mogelijk, doe je het toch dan vlieg je eruit.

 • Gedra Gedra

  Ne steward mag sowieso daar niet over beslissen daar er strenge regels zijn voor geval ongeval! weten ze op grond wie waar zat en als ze dat zomaar wijzigen is dat miserie Proficiat aan cabine personeel.

 • Renzo De Hond

  Het wordt echt afgezaagd zo UA te viseren.

 • Sacha Van der Putten

  Louis, misschien eerst begrijpend leren lezen. Ze boden aan bij te betalen. Welk stuk van die zin begrijp je niet?

 • KD KD

  Haha, deze hebben geld geroken! Jaja

Gesponsord

Meld een bug