Exclusief voor abonnees

Uitgekleed, geslagen en met 36 vrouwen in één cel: verslag van een week in de laatste dictatuur van Europa

Irina Kravets brengt verslag uit vanuit Minsk, waar duizende Wit-Russen geslagen worden na hun arrestatie.
EPA Irina Kravets brengt verslag uit vanuit Minsk, waar duizende Wit-Russen geslagen worden na hun arrestatie.
De afgelopen week werden duizenden Wit-Russen gearresteerd. Een verslag door de ogen van Irina Kravets. De inwoner van hoofdstad Minsk werd met 36 vrouwen opgesloten in een cel voor vier personen. Zonder eten en drinken. “Als de bewakers samen zijn, treden ze op als monsters.”

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Danny De Graeve

  Waarom betogen en conflicten opzoeken als je het niet slecht hebt. Als iedereen zen zin moet krijgen, dan pas wordt het echt proper. De VS en Europa gaan er zich echt niet mee moeien. Pakken liever de kleintjes aan.

 • Willy Scholaart

  Als het in België zo verder gaat zoals nu komen er ook grote problemen op ons af, en zou nog kunnen uitdraaien op een burgeroorlog, zorg maar eerst dat er hier terug orde op zaken gesteld wordt inplaats van u te moeien met rusland waar ze ons gewoon gaan uitlachen.

 • Lilianne Van Neylen

  Europa.... gaat juist niks doen. Zoals zo vaak, maar zeker nu. In dit Europa zijn geen legers meer van enige betekenis buiten misschien Frankrijk. Het leger van Poetin daarentegen.....

 • Freddy De Vos

  Europa is bang van Rusland en terecht!

 • WILFRIED DESLYPERE

  Wie zal daar iets aan veranderen denk je, gewoon niemand, veel woorden aan verspillen ja, zoals gewoonlijk.