Twitter ontploft nadat Spicer Trump met eenhoorn vergelijkt

Eén van de vele interpretaties van Trump op een eenhoorn.
Twitter Eén van de vele interpretaties van Trump op een eenhoorn.
Sean Spicer, de gewezen woordvoerder van Donald Trump noemt zijn voormalige baas "een eenhoorn die op een eenhoorn over een regenboog rijdt". De hilarische reacties op Twitter lieten niet lang op zich wachten.

Sean Spicer, de voormalige woordvoerder van Donald Trump, werkt aan zijn memoires. Hierin omschrijft hij de president als "een eenhoorn die op een eenhoorn over een regenboof rijdt". Daarmee brengt hij op een vreemde manier hulde aan zijn gewezen baas.

“Het is onwaarschijnlijk hoe hij een mogelijk einde van zijn carrière kan omkeren in een aanval op zijn tegenstander. Dat is een talent dat maar weinig politici bezitten”, luidt het verder.

Compliment of belediging?

In Amerika heerst er nu veel verwarring over wat Spencer exact met die uitspraak bedoelt. De meesten weten niet eens of het een compliment of een belediging is. 

Dat hield enkele creatievellingen op Twitter echter niet tegen om het amusante plaatje in Photoshop uit te werken. Met meerderde interpretaties van Trump op een eenhoorn als resultaat. Wij selecteerden alvast een bloemlezing.
5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Michael Aerts

  @Andre van laethem. Buiten roepen, tieren, liegen en schofferen doet hij juist niets. Hij boft, pocht en overdrijft over alles wat hij denkt gepresteerd te hebben. Één groooooote luidruchtige nul.

 • Lisette Theunis

  Hij zal er alvast niet zo snel vanaf vallen wegens dronkenschap.. Het paard heeft helaas wel last van de rug..

 • Ronny Biesen

  Och, zoek het niet te ver. Als de ene idioot wat zegt over een andere idioot, is het normaal dat je idiote uitspraken krijgt.

 • yves Strubbe

  Alleen als je een neushoorn als eenhoorn beschouwt.

 • André Van Laethem

  Een bende onnozele kinderen ,1 ding is zeker , hij durft het wel te zeggen op de Navo top. Iedereen kan er wel mee lachen, maar hij doet het toch. Zelfde met Noord Korea, als de brief van NK echt is, heeft hij al veel meer bereikt dan ooit de democraten bereikt hebben. Een land is geen OCMW voor de wereld zoals men in Europa denkt.