Twintiger rijdt auto total loss tijdens politieachtervolging, met peutertje op achterbank

Baby sleep in the Baby Car Seat
thinkstock Baby sleep in the Baby Car Seat
Een 21-jarige man die in het Nederlandse Terneuzen werd achtervolgd door de politie, heeft zijn auto kapotgereden tegen een garage. De auto is total loss, de garage staat op instorten. In de auto zat ook een peuter, een kind van zijn vriendin. Beide inzittenden bleven ongedeerd.

Agenten hadden de man herkend als iemand zonder rijbewijs. Toen ze hem wilden tegenhouden, ging hij ervandoor. De man was waarschijnlijk onder invloed van verdovende middelen. Hij is meegenomen naar het bureau. Een inspecteur van de gemeente bekijkt wat er met de garage moet gebeuren.
9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • chantal Van Oostenrijk

  Man man, de wereld is om zeep. Arm kindje, zo opgevoed moeten worden door onverantwoorde ouders! Fout van de moeder haar kind mee te geven met iemand zonder rijbewijs, ook al is het haar vriend! Beiden zwaar straffen en kind op 1ste plaats zetten

 • Febe Chapin

  Ik kan nooit gas geven als ik een passagier heb, omdat ze hun leven in mijn handen vertrouwen. Zwaar bestraffen deze wezen.

 • Paul Corvair

  Ik ken veel 'mensen die zonder rijbewijs rijden'. Maar omwille van de politieke correctheid kan ik geen identiteit geven.

 • Jo Van Caenegem

  Rechter 'Hij is al zo erg gestraft, héél zijn auto is kapot, en tot overmaat van ramp liep hij nog een trauma op ook, en dan nog een scheiding boven z'n hoofd, nee, ik voel me ontzettend schuldig, boehoe, moet ik die arme jongen z'n rijbewijs OOK nog afpakken, straks verliest hij z'n kans op werk ook nog, en dat op zo'n jonge leeftijd, én nog een boete, daar nog eens bovenop, geen wonder dat ze die nooit betalen!'

 • marijke deruyck

  ik zou mij eerder afvragen wat er met de baby moet gebeuren ipv met de garage, en sowieso ben ik niet overtuigd dat er goed voor gezorgd wordt.

Video