Tweelingzusjes zien elkaar voor het eerst nadat ze als baby's van elkaar waren gescheiden

Audrey en Gracie zien elkaar voor het eerst.
videostill Audrey en Gracie zien elkaar voor het eerst.
Ze werden in China geboren en als baby's door twee verschillende Amerikaanse gezinnen geadopteerd. Toen Jennifer Doering, de mama van Audrey, 10 jaar later ontdekte dat haar dochtertje een tweelingzus had, stelde ze alles in het werk om haar te vinden voor een reünie. Nu was dat emotionele moment gekomen.

Afgelopen kerst wilde Jennifer Doering uit de Amerikaanse staat Wisconsin een betekenisvol cadeau schenken aan haar dochter Audrey. Dus probeerde ze meer te weten te komen over haar afkomst. Via een Chinese website gespecialiseerd in adoptiezaken verkreeg ze een babyfoto van haar dochter. Maar Jennifer was in shock want er bleken twee gelijkaardige kindjes op de schoot van een Chinese vrouw te zitten.

Via fora over adoptie kwamen Jennifer en haar man Tom erachter dat de familie Rainsberry uit de staat Washington het tweelingzusje van Audrey had geadopteerd. Zowel Audrey als Gracie hadden als baby dezelfde hartproblemen en zaten vroeger in hetzelfde weeshuis in Jiangxi in Centraal-China.

De bewuste babyfoto van de meisjes waarmee alles begon
Facebook De bewuste babyfoto van de meisjes waarmee alles begon

Nu was het de beurt aan de familie Rainsberry om in shock te verkeren. "Het was zo gek om een foto te zien van een meisje dat als twee druppels water op Gracie leek terwijl het Gracie niet was", zei Nicole Rainsberry.

Enkele dagen na het eerste contact zagen de meisjes elkaar via FaceTime.

Gisteren ontmoetten de tienjarige zusjes elkaar voor het eerst in het echt tijdens het tv-programma 'Good Morning America'. Een overweldigende gebeurtenis waarbij de traantjes rijkelijk vloeiden.

Voor Gracie en Audrey zijn alle puzzelstukjes nu in elkaar gevallen. Beide meisjes hadden al die tijd het gevoel dat er iemand ontbrak... nu zijn ze compleet.

Hieronder kan u het beklijvende filmpje bekijken. Lezers met weinig tijd kunnen meteen doorspoelen naar 4'30'', het emotionele moment waarop de zusjes elkaar voor het eerst in het echt zien.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.