Ga naar de mobiele website
^ Top

Twee zakenmannen werden zes jaar geleden ontvoerd en nooit meer teruggezien. En nu heeft politie bloedmooie tv-presentatrice opgepakt

Facebook
De Colombiaanse politie heeft mogelijk een doorbraak geforceerd in een zes jaar oude ontvoeringszaak van twee zakenmannen. Die verdwenen in december 2011 in een discotheek in de stad Cali. Kort daarop werd aan hun families 920.000 euro losgeld gevraagd, maar niemand zag hen ooit terug. En nu heeft het gerecht plots een bekende 27-jarige presentatrice en model aangehouden.

Paulina Karina Diaz presenteert mee de sportsectie in de televisieshow Guía Magazín op zender Canal 2. Ze zou volgens officiële bronnen in het onderzoek haar looks gebruikt hebben om zakenman Hugo Lopez Moncayo en advocaat Milton Caro Villami een achterkamertje van de bar binnen te lokken. (lees hieronder verder)

De populaire presentatrice werd opgepakt door een speciale taskforce van de Colombiaanse politie, die zich specifiek bezighoudt met ontvoeringen. Samen met haar werd ook een man aangehouden die luisterde naar de bijnaam 'La Bruja' (de heks). Hij zou de mannen bewaakt hebben. Eerder werden al twee andere verdachten opgepakt in de zaak. Zij werden intussen veroordeeld tot 23 jaar cel. (lees hieronder verder)

Infobae

La modelo Paulina Karina Díaz está siendo investigada por la desaparición de un comerciante y un abogado

"Diaz zorgde voor afleiding in het danscafé", aldus brigadier generaal Hugo Casas, commandant bij de Metropolitan Police. "Zodra de mannen in het achterkamertje waren, werden ze opgesloten."

Resultaten
De politie hoopt nu meer info te pakken te krijgen over waar de twee zakenmannen momenteel zijn. "Het onderzoek gaat verder en de komende dagen hopen we nog meer resultaten te kunnen voorleggen. Die moeten eindelijk licht werpen op wat er precies is gebeurd zes jaar geleden", aldus de politie. (lees hieronder verder)

Facebook

Volgens Canal 2 zou de vrouw sinds vorig jaar gratis voor de televisiezender hebben gewerkt, met als doel haar bekendheid een boost te geven en haar invloed op sociale media te vergroten. "Ze werd maandag opgepakt toen ze ons gebouw verliet. We hopen dat het gerecht snel duidelijkheid heeft in de zaak en wat haar aandeel daarin precies was."

Facebook
Meer over9 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nadi Dima

  Heel Mooi is ze wel maar vanbinnen rot

 • Mark Daenen

  Ze is vanbinnen waarschijnlijk zo nep als vanbuiten, alleen draagt ze vanbuiten kilo's make-up en dus dan valt het harder op.

 • Alex k

  Sorry maar wat is er mooi aan haar? Alleen haar grote boezem misschien, voor de rest is ze eng en gewoontjes

 • Macky Boom

  Hoe krijgen ze het gemaakt?

 • X C

  Oeps daar zou ik misschien ook wel ingetrapt zijn ! Als het the mooi is om waar te zijn is het dat meestal ook dus ...

Gesponsord

Meld een bug