Twee werknemers bezorgingsdienst dood gevonden: Duitse politie staat voor raadsel

In een bestelwagen van het bedrijf Hermes werd gistermiddag een 45-jarige man levensloos aangetroffen.
EPA In een bestelwagen van het bedrijf Hermes werd gistermiddag een 45-jarige man levensloos aangetroffen.
In een pand van een pakketdienst in Duitsland zijn twee doden gevonden en de politie weet niet waar de twee mannen aan zijn overleden. Elders in het gebouw werd later ook nog een zwaargewonde man ontdekt.

Het gaat om een pand van het bedrijf Hermes in de plaats Haldensleben in de centrale deelstaat Saksen-Anhalt. In de nacht van maandag op dinsdag werd het lichaam van een 58-jarige man ontdekt die onwel was geworden en ter plaatse was overleden.

Dinsdagmiddag werd in een transportvoertuig in het bedrijf een 45-jarige man levenloos aangetroffen. Hij zat op de bestuurdersplaats. In beide gevallen is de doodoorzaak nog onduidelijk.

Afgelopen nacht waren ongeveer 120 brandweerlieden bezig met onderzoek. Het bedrijf is ontruimd. De politie gaat voorlopig uit van een samenloop van omstandigheden maar sluit niet uit dat er andere oorzaken zijn, aldus Duitse media.

Brandweermannen en agenten in beveiligde pakken doen onderzoek.
EPA Brandweermannen en agenten in beveiligde pakken doen onderzoek.
Het bedrijfsgebouw is afgesloten voor onderzoek.
Klaus-Dietmar Gabbert/dpa-Zentra Het bedrijfsgebouw is afgesloten voor onderzoek.
Klaus-Dietmar Gabbert/dpa-ZentraReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.