Twee vrouwen in hun huis doodgeslagen: “Dader was op weg om nog meer moorden te plegen”

Links: Kaylee Ann Brock. Rechts: Julie Ann Mooney.
Facebook Links: Kaylee Ann Brock. Rechts: Julie Ann Mooney.
In de buurt van Lansing (Michigan) zijn twee vrouwen in hun huis doodgeslagen. De vermoedelijke dader kon opgepakt worden toen hij op de snelweg reed. Kiernan Brown zou van plan geweest zijn om nog meer moorden te plegen.

De man kwam in het vizier van de politie nadat zijn ex enkele verontrustende sms’jes gekregen had. “Hij was op een moordmissie, daar bestaat geen twijfel over”, liet sheriff Scott Wriggelsworth op een persconferentie verstaan. “De agenten die hem tegenhielden, hebben zonder twijfel levens gered. Er stonden zeker nog twee slachtoffers op zijn lijstje. We hebben die dames gecontacteerd, zij zijn veilig en wel.”

Brown toonde de agenten uit eigen beweging foto’s op zijn gsm, met daarop de lijken van Kaylee Ann Brock (26) en Julie Ann Mooney (32). Uit onderzoek blijkt dat beide dames heel wat klappen gekregen hebben.

Hoofdverdachte Kiernan Brown.
Facebook Hoofdverdachte Kiernan Brown.

Brown had eerder het contactverbod met zijn ex verbroken. Hij stond plots voor haar deur en stuurde haar enkele bizarre sms’jes. “Ik zie je graag, dus jou zal ik sparen. Wat ik daarmee bedoel? Binnenkort zal alles wel duidelijk worden”, klonk het onder meer. En: “Ik reken af met vroegere demonen. Die vriendinnen zijn me vroeger nochtans dierbaar geweest.”

Brown heeft een uitgebreid strafblad. Hij was nu echter voorwaardelijk vrijgekomen na een wurgpoging en een autodiefstal. Daarnaast heeft hij ook nog onder meer een inbraak op zijn kerfstok.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Tijdgad

    Idd hij is opgepakt maar helaas te laat , zo werkt dat !