Twee tienermeisjes wilden twintigtal schoolgenootjes op gruwelijke wijze doden

De wapens die de twee tienermeisjes bij zich hadden toen ze op hun school opgepakt werden.
Bartow Police Department De wapens die de twee tienermeisjes bij zich hadden toen ze op hun school opgepakt werden.
Twee meisjes uit Bartow in Florida zijn aangehouden nadat  hun wrede moordplannen verijdeld werden. De twee, 11 en 12 jaar, hadden messen mee naar de klas genomen om er enkele schoolgenootjes mee te doden, ze vervolgens in stukken te snijden en hun bloed te drinken. Daarna zouden de twee duivelsaanbidders zichzelf van het leven beroven.

De meisjes werden dinsdag betrapt met messen in hun school in Bartow. Ze werden gearresteerd voor wapenbezit en voor hun vermeende moordplannen. Het Amerikaanse gerecht moet nu beslissen of ze als minderjarigen dan wel als volwassenen zullen berecht worden. Voorlopig zitten ze in een jeugdinstelling.

De twee waren van plan zich in de toiletten te verschuilen om daar te wachten op jongere leerlingen, die ze de keel zouden oversnijden. Daarna zouden ze de lijken in stukken snijden, van het vlees eten en van het bloed van hun slachtoffers drinken. Uiteindelijk zouden ze zichzelf doodsteken. 

Volgens de politie wilden ze minstens één slachtoffer doden maar hoopten ze 15 tot 25 studenten te vermoorden. Hun redenering was: hoe meer doden, hoe groter de kans dat ze na hun zelfmoord naar de hel zouden gaan en bij satan zouden zijn. Ze zouden hun complot bedisseld hebben na het bekijken van griezelfilms in het weekend.

Google Street View

De gruwelijke plannen werden gelukkig verijdeld, toen de twee meisjes niet in de klas verschenen en de moeder van een van de twee de school meldde dat haar dochter op dat moment wel degelijk de lessen zou volgen. Schoolpersoneel vond de twee even later in de toiletten. Ze bleken vier messen, een pizzames en een messenslijper bij zich te hebben. De politie werd erbijgehaald en de meisjes werden gearresteerd. Niemand raakte gewond.

Vele ouders hielden hun kinderen gisteren thuis na het incident. De bevoegde instanties hebben de procedure opgestart om de aangehouden meisjes van school te sturen. De school zelf biedt psychologische hulp aan leerlingen en leraars aan. Er zijn ook extra politiemensen ingezet op de campus.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.
32 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Ibn Marouf

  Zie je wel dat ze een strengere wapenwet nodig hebben … of niet?

 • Bart Duchateau

  Ze waren gewapend... Maar ook nog effectief doen, dat valt nog af te wachten. Daar moet je veel moed voor hebben. Denk maar aan mensen die roepen dat ze zichzelf iets aandoen en waar er nooit iets gebeurt omdat ze het lef niet hebben. Ik was 12 toen ik Bram Stokers' Dracula zag, maar zulke plannen had ik niet. Bij deze meisjes is er idd meer aan de hand. Interneren en behandelen is de boodschap.

 • Gino Denil

  Op die leeftijd kwam ik tot het besef dat die satan een uitvinding van de dwaze volwassenen was.

 • Bjorn Gevers

  De titel lezen is genoeg om te weten dat dit in de USA was

 • Shakira moessa

  Om op die leeftijd al zulke plannen te hebben, dan kun je niet de schuld steken op een weekendje griezelfilms bekijken hoor !! Is er toch wel meer aan de hand volgens mij !