Exclusief voor abonnees

Twee schandalen per dag kunnen hem niet deren: "Wees maar zeker dat Trump herkozen kan worden"

President heeft achterban die zich door geen enkel schandaal op andere gedachten laat brengen

Donald Trump tijdens een verkiezingsrally in Mississippi.
EPA Donald Trump tijdens een verkiezingsrally in Mississippi.
Donald Trump stapelt de schandalen op — nu al aan een tempo van twee op een dag. Zo schadelijk als dat voor ieder ander zou zijn, zo makkelijk komt hij ermee weg. "De VS zijn zó verdeeld dat iedereen in zijn eigen overtuiging wordt bevestigd", verklaart Amerikakenner Bart Kerremans. "En daardoor kan Trump gerust nog eens verkozen worden."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
22 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • ivan de ridder

  Trump is een grote tv-show. Veel geblaat, maar ondertussen bouwt hij voort naar de ondergang van de VS. Economie gaat erop vooruit in de VS ? Hoe lang nog denk je, taks verminderingen voor bedrijven zorgen voor een kunstmatige ondersteuning. Dat gaat na verloop van tijd een serieuze terugslag geven. Prijzen zullen omhoog gaan voor de consumenten, ze zullen daar niet blijven lachen.

 • Marie Vanakker

  Zo te zien zitten hier ook heel wat Trump supporters . Gewoon rechts zijn om het te zijn en alles negeren dus .Zelf ben ik meer voor slim rechts zoals het Vlaams Belang . De volgelingen van Trump zijn tegen de "Elite" maar stemmen allemaal op een van de grootste elite van hun land . Hou dom kan je zoal zijn .

 • Benny Denies

  De elite krijgen schrik,dus wat doen ze Trump aanvallen in de hoop dat ze terug hun macht krijgen,nu nog iemand die de ballen heeft zoals trump,maar dan voor ons land,het volk heeft er genoeg van en wordt wakker,zelf HLN doet hier aan mee omdat hun vriendjes de elite zijn..

 • Luc vanessa

  mensen die zo een houding en vertoon nog verdedigen zijn ofwel debiel of mankeren iets aan hun opvoeding ! dit is onverantwoord gedrag en een president (mens)onwaardig !dit is de neergang van amerika !

 • lodewijk maesen

  natuurlijk als je iemand via alle kanalen continu de grond in boort maar wel zorgt dat noord en zuid korea na decennia terug praten...en dat de economie in Usa het nooit zo goed gedaan heeft...nee maar links wilt black lives matter en alle arme kleurlingen alles geven omdat ze al vanaf hun geboorte racistisch behandeld worden..de nuchtere Amerikaan trapt daar niet in...trump is voor Usa zoals Orban is voor Hongarije..