Twee schandalen per dag kunnen hem niet deren: "Wees maar zeker dat Trump herkozen kan worden"

President heeft achterban die zich door geen enkel schandaal op andere gedachten laat brengen

Donald Trump tijdens een verkiezingsrally in Mississippi.
EPA Donald Trump tijdens een verkiezingsrally in Mississippi.
Donald Trump stapelt de schandalen op — nu al aan een tempo van twee op een dag. Zo schadelijk als dat voor ieder ander zou zijn, zo makkelijk komt hij ermee weg. "De VS zijn zó verdeeld dat iedereen in zijn eigen overtuiging wordt bevestigd", verklaart Amerikakenner Bart Kerremans. "En daardoor kan Trump gerust nog eens verkozen worden."

Je hebt 14% van dit artikel gelezen
24 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ivan de ridder

    Trump is een grote tv-show. Veel geblaat, maar ondertussen bouwt hij voort naar de ondergang van de VS. Economie gaat erop vooruit in de VS ? Hoe lang nog denk je, taks verminderingen voor bedrijven zorgen voor een kunstmatige ondersteuning. Dat gaat na verloop van tijd een serieuze terugslag geven. Prijzen zullen omhoog gaan voor de consumenten, ze zullen daar niet blijven lachen.

  • Marie Vanakker

    Zo te zien zitten hier ook heel wat Trump supporters . Gewoon rechts zijn om het te zijn en alles negeren dus .Zelf ben ik meer voor slim rechts zoals het Vlaams Belang . De volgelingen van Trump zijn tegen de "Elite" maar stemmen allemaal op een van de grootste elite van hun land . Hou dom kan je zoal zijn .

  • Benny Denies

    De elite krijgen schrik,dus wat doen ze Trump aanvallen in de hoop dat ze terug hun macht krijgen,nu nog iemand die de ballen heeft zoals trump,maar dan voor ons land,het volk heeft er genoeg van en wordt wakker,zelf HLN doet hier aan mee omdat hun vriendjes de elite zijn..

  • Luc vanessa

    mensen die zo een houding en vertoon nog verdedigen zijn ofwel debiel of mankeren iets aan hun opvoeding ! dit is onverantwoord gedrag en een president (mens)onwaardig !dit is de neergang van amerika !

  • lodewijk maesen

    natuurlijk als je iemand via alle kanalen continu de grond in boort maar wel zorgt dat noord en zuid korea na decennia terug praten...en dat de economie in Usa het nooit zo goed gedaan heeft...nee maar links wilt black lives matter en alle arme kleurlingen alles geven omdat ze al vanaf hun geboorte racistisch behandeld worden..de nuchtere Amerikaan trapt daar niet in...trump is voor Usa zoals Orban is voor Hongarije..