Twee lijken van kinderen gevonden in tuin van Walmart-kerstman

Effingham County Sheriff's Office
In het zuiden van de Verenigde Staten zijn de lichamen van twee kinderen teruggevonden, in de tuin van hun vader. Die werkte tot voor kort als kerstman in een supermarkt.

Op 20 december trok de politie naar het huis van Elwyn Crocker (50) in het dorp Guyton, in Georgia. Iemand had de politie getipt dat de dochter van de vijftiger, de 14-jarige Mary, al sinds oktober niet meer was gezien. De beller vreesde dat ze mogelijk dood zou zijn.

De vader leidde de speurders uiteindelijk naar zijn tuin, waar niet alleen het meisje maar ook haar twee jaar oudere broer dood werd teruggevonden. De broer was sinds november 2016 - toen ook hij 14 jaar oud was - vermist, aldus de politie. Maar de jongen was nooit officieel als vermist opgegeven. Een autopsie moet de doodsoorzaak en het tijdstip van het overlijden van de kinderen aan het licht brengen.

Elwyn Crocker en drie van zijn familieleden zijn gearresteerd en aangeklaagd wegens het verbergen van lijken en het plegen van wreedheden op minderjarigen, deelde de sheriff van Effingham mee. 
Crocker is samen met zijn vrouw Candice (33), zijn schoonmoeder Kim Wright (50) en diens partner Roy Prater (55) in verdenking gesteld. Volgens de lokale pers had de vader onlangs nog kerstman gespeeld voor een supermarkt van Walmart. 

Effingham County Sheriff's Office2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • chantal bruyneel

    Die gezichten alleen al zeggen veel.......de kinderen zijn nu in elk geval op een veel betere plaats RIP

  • Rudi Van der Putten

    Monsters bestaan.