Twee kleine kinderen uit hete auto bevrijd in Tilburg

Kinderen uit hete auto bevrijd op Stadhuisplein Tilburg
Persburo BMS / Jack Brekelmans Kinderen uit hete auto bevrijd op Stadhuisplein Tilburg
Op het Stadhuisplein in de Nederlandse stad Tilburg zijn vanmiddag twee kleine kinderen uit een hete auto bevrijd. De kinderen zouden langere tijd in het voertuig hebben gezeten, bevestigt een woordvoerster van de politie. Eén van de kinderen zat in een Maxi-Cosi. Volgens getuigen lagen de kinderen te slapen.

De auto was aan het begin van de middag op het Stadhuisplein geparkeerd. De ramen van de auto waren dicht en de auto stond in de zon. Klanten van een nabijgelegen lunchroom zagen de kinderen 's middags in het voertuig zitten en gaven dat door aan personeel van de lunchroom. De hulpdiensten werden gewaarschuwd en de politie en meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Op verzoek van een agent heeft het oudste kind een portier opengemaakt. De kinderen zijn daarna onderzocht door ambulancepersoneel.

Na enige tijd kwamen de ouders met nog een kind terug bij de auto. De ouders en kinderen zijn meegenomen naar het politiebureau. De ouders zullen daar een verklaring af moeten leggen. Voor de familie wordt hulpverlening ingeschakeld.

Kinderen uit hete auto bevrijd op Stadhuisplein Tilburg
Persburo BMS / Jack Brekelmans Kinderen uit hete auto bevrijd op Stadhuisplein Tilburg7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • DIRK VAN BRUSSEL

  didier nooit gehoord van een kinderslot ?

 • Mohamed Kabbal

  Als het kindje de portier zelfstandig kan openmaken is het minder der erg, hangt ook een beetje van leeftijd van het kind.

 • Philippe Claes

  Overdreven reactie ! En Gedra Gedra, kinderen naar een opvanggezin ?? Denk eens wat een trauma voor die kinderen !

 • Mijke Jansen

  Dat ze maar een flinke boete krijgen. Als Tilburgse weet ik dat men daar helemaal niet mág parkeren.

 • Gedra Gedra

  Maak er korte metten mee ...kinderen naar een opvanggezin.