Twee jonge Duitsers in station overreden door trein na ruzie

Archiefbeeld.
Daniel Karmann/dpa Archiefbeeld.
Na een ruzie in Neurenberg zijn twee jongeren overreden op de S-Bahn in de Duitse stad. Volgens de politie kreeg een groepje mensen in het S-Bahn-station Frankenstadion ruzie met elkaar. De politie heeft een 18-jarige verdachte opgepakt.

Drie mannen vielen tijdens de ruzie op de sporen. Een van hen kon net op tijd weg komen voor de naderende trein. De andere twee mannen werden overreden en kwamen om het leven. Informatie van de talrijke getuigen leidde tot de snelle arrestatie van de derde man.

Volgens de politie waren er ongeveer 150 mensen op het perron en in de S-Bahn op het moment van het incident. De aanwezigen op het perron waren voornamelijk jonge mensen die van een nabijgelegen feestje kwamen. Talrijke getuigen zijn na het incident opgevangen door slachtofferhulp.

De leeftijd van de slachtoffers is nog niet bekendgemaakt. De Bayerische Rundfunk meldde dat het ging om een groep minderjarigen.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Eric De landtsheer

    Is de politie al iets op het spoor?

  • Bart Muyshondt

    En waarom ligt de treinverkeer plat tussen BXL- noord en BXL- zuid?

  • yves luyten

    Was het een groepje "mensen" of "jongeren" die ruzie hadden? ...