Twee Amerikaanse militairen gedood in Afghanistan

Archieffoto 2018: Amerikaanse soldaten in Afghanistan.
AP Archieffoto 2018: Amerikaanse soldaten in Afghanistan.
In Afghanistan zijn vandaag twee Amerikaanse militairen om het leven gekomen. Dat is meegedeeld door de leiding van de NAVO-missie Resolute Support.

De identiteit van de twee militairen werd niet meegedeeld. Bij de NAVO klinkt het enkel dat de twee "sneuvelden in de strijd".

Sinds begin dit jaar zijn in Afghanistan al twaalf Amerikaanse militairen om het leven gekomen. De VS onderhandelen momenteel met de taliban over een akkoord dat een einde moet maken aan het geweld in het land. De Amerikaanse president Donald Trump wil nog voor de verkiezingen van november 2020 terugtrekken uit het land.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Benny de Groot

    Hoe lang zijn ze al aan het vechten in dat land, tegen zogezegd 'terrorisme'? De drugs heeft er natuurlijk niets mee te maken en dat het een doorstroom van geld is natuurlijk ook niet. Every war is a banker's war. En ze sponseren altijd de beide kampen. Waarom zijn er zo weinig mensen die dat inzien?