Trump wenst vriend en vijand een gelukkig en gezond nieuwjaar

Donald Trump wenst vriend en vijand een "gelukkig en gezond nieuwjaar".
Photo News Donald Trump wenst vriend en vijand een "gelukkig en gezond nieuwjaar".
De Amerikaanse president Donald Trump heeft via zijn geliefde medium iedereen een gelukkig nieuwjaar gewenst. Zelfs zijn vijanden, waaronder de media die in zijn ogen nepnieuws brengen, krijgen het beste toegewenst.

"Terwijl ons land snel sterker en slimmer wordt, wil ik al mijn vrienden, supporters, vijanden, haters, en zelfs de zeer oneerlijke nepnieuws media een gelukkig en gezond nieuwjaar toewensen. 2018 wordt een geweldig jaar voor Amerika!'', aldus de president op Twitter, zo'n zesenhalf uur voordat in de Amerikaanse hoofdstad Washington de klok twaalf uur slaat.
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Diane Bernaerts

  Als de media zich "walgelijk" gedroeg, is dat omdat ze objectief verslag uitbrachten van de walgelijke en bizarre uitspraken en acties van Trump. Nooit eerder was er zo'n scandaleuze president, dus ligt dat aan de media of aan de persoon van de "president"?

 • luc baken

  de media heeft zich vorig jaar walgelijk gedragen

 • Joery Goubert

  Hij komt toch op voor zijn land. Wat ze van hem ook denken, hij voerd uit wat hij zijn kiezer heeft beloofd. Dat de cvp,groen, en de rode daar eens een vb aan nemen. Het is altijd gemakkelijk commentaar te geven op een leider van een ander land. Laten we beginnen met onze eigen leiders onder vuur te nemen. Want dat is echt nodig.

 • Johan Vervaeck

  Inderdaad, objectiviteit is in de pers heel ver te zoek en komt wellicht nooit meer terug omdat de massa er geen boodschap aan heeft. 'Hoe walgelijker, hoe liever ...'

 • Jean Paul Peelos

  Ik wens hem een stel gezonde hersenen.