Trump verdedigt en beledigt Biden in tweet: “Hij mag slaperig en traag zijn, hij is geen hondsdolle hond”

REUTERS
Terwijl de Democraten Donald Trump proberen af te zetten omdat hij Oekraïne heeft verzocht om een onderzoek naar presidentskandidaat Joe Biden, maakte de Amerikaanse president zijn Democratische rivaal zondag belachelijk via Twitter. Trump nam het in een tweet aan de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un een beetje voor Biden op, maar niet zonder de Democraat zelf te beledigen.

Aanleiding was een nieuwsbericht van het Noord-Koreaans staatspersbureau KCNA waarin Biden een "hondsdolle hond" werd genoemd die "moet worden doodgeslagen met een stok, voordat het te laat is".

Trump schreef daarop: "Meneer de voorzitter, Joe Biden mag dan Slaperig en Heel Traag zijn, maar hij is geen hondsdolle hond. Hij is in werkelijkheid iets beter dan dat. Maar ik ben de enige die u kan brengen waar u moet zijn. U moet snel handelen en een deal sluiten. Tot snel!"

Bekijk ook: Trump noemt Biden “een loser” en “mentaal zwak”

En bekijk ook deze: Joe Biden: “Trump is de meest corrupte president ooit”
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ivan de ridder

    Toch prachtig als een president eenvoudig te verstaan en kleurrijke taal spreekt over iedereen die kritiek op hem uit. Zelf is hij uiteraard een halfgod, zowel qua lichaamsbouw als helderheid van geest en immer snel in het uitbrengen van sterke analytische deducties die complexe wereldproblemen op een simpele manier oplossen. Zo zot als een deur, evenals zijn trawanten.