Trump stelt aangekondigde importtarieven voor China uit

Donald Trump.
AP Donald Trump.
De Amerikaanse president Donald Trump heeft op Twitter laten weten dat hij aangekondigde importtarieven voor China heeft uitgesteld vanwege goede gesprekken. Daarnaast kondigde hij een top met de Chinese president Xi Jinping in Mar-a-Lago aan, waar de afspraken worden vastgelegd.

“We hebben productieve gesprekken met China gevoerd over belangrijke zaken zoals bescherming van intellectueel eigendomsrecht, de agrarische sector en veel meer", zei Trump. “Aan de hand van deze gesprekken vertraag ik de tarieven die gepland stonden voor 1 maart.”

De top met Xi gaat volgens Trump alleen door, als beide landen vooruitgang blijven boeken.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rik Kleinmond

    Zakenman, geen hollywood ster zoals zyn voorganger nie

  • Sobek Wessels

    Ja Trump kan niet anders dan Luisteren naar China !! China is Op dit Moment de Echte Grootmacht van de Planeet geworden !! En waarom zal je vragen , Omdat China de Meeste schuldpapieren van de VS bezitten en als China dreigt met deze op de markt te gooien is de VS failliet omdat de Dollar dan zou kelderen ! Ja met een schuld van 20.000 miljard dollar moet je Luisteren he Trump !!

  • Rene Dannau

    de soep word nooit zo heet gedronken als ze uitgeschept word.