Trump over ontmoeting met de Queen: "Er was echt chemie tussen ons, mensen hebben haar nooit een fijnere tijd weten hebben”

Trump en de first lady Melania samen met koningin Elizabeth bij het staatsbanket in Buckingham Palace.
Photo News Trump en de first lady Melania samen met koningin Elizabeth bij het staatsbanket in Buckingham Palace.
Amerikaans president Donald Trump bracht afgelopen week een opgemerkt bezoek aan het Verenigd Koninkrijk, en had daarbij ook de eer koningin Elizabeth II te ontmoeten. Wat zij van het bezoek van haar beroemde gast vond, weten we niet, maar hij vond het alvast fantastisch.

Trump vertelde gisteren in een interview met Fox News dat hij en de Queen de allerbeste maatjes waren. De twee voelden volgens hem meteen een “automatische chemie” tussen elkaar. “De ontmoeting met de Queen was geweldig. Ik denk dat ik mag zeggen dat ik haar echt heb leren kennen omdat ik vaak met haar samenzat en we meteen een automatische chemie hadden. Je kent dat gevoel wel, het is een fijn gevoel. Ze is echt een spectaculaire vrouw.”

Volgens de president zijn er zelfs “mensen die zeggen dat ze de Queen nooit een betere tijd dan met mij weten hebben. Op een gegeven moment waren we zelfs zo met elkaar in gesprek dat ik niet wist wie de andere mensen aan de tafel waren. Ik heb met die mensen zelfs niet gesproken. We hadden zo’n geweldige tijd met elkaar.”

Trump ontmoette de Queen op de eerste dag van zijn staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk en kreeg ook een banket aangeboden op Buckingham Palace. Hij mocht ook naast de Queen zitten op de herdenking van D-day in Portsmouth.

Photo News
Photo News12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Christian Mommaerts

  Amerika's comical Ali,die laatste beweerde ook op de media dat alles goed ging in Irak en dat het leger aan de winnende hand was,terwijl hij dat zei op tv reden de Abrams tanks achter hem door

 • Luc Brouckaert

  Doe zo verder Trump. Goed bezig. Precies een locomotief die langzaam op gang komt, maar eenmaal hij loopt is hij niet meer te stoppen.

 • Luc Van Hoef

  Trumpie zou echt niet misstaan als stand up comedian

 • Tim Van Acker

  Heeft hij nog nooit van etiquette gehoord? De queen zal zich heel beleefd tonen tov hem, maar je weet niet of dat gemeend is of niet....

 • Monique Moens

  Stop toch met die narcistische onzinnige uitspraken van die man te publiceren. Het is grappig, maar ter zelfde tijd maakt het mij angstig. Dat is wel een wereld leider hé! Hoe langer hoe meer van die rare figuren krijgen wereld machtsposities. Veel goeds zie ik daar niet van komen. En wees gerust Trump zal voor een 2de ambtstermijn verkozen worden.