Trump ontmoet de families van Amerikanen die vermoord werden door illegale migranten

AFP
De Amerikaanse president Donald Trump ontmoet de families van Amerikanen die vermoord werden door illegale migranten. “Dit zijn de Amerikaanse burgers die permanent van hun geliefden gescheiden zijn”, zegt de president in zijn toespraak.

“Je hoort steeds de andere kant, maar je hoort nooit deze kant van het verhaal”, zegt Trump nog. De president herhaalt dat het woord ‘permanent’ belangrijk is. “Deze mensen zijn niet gescheiden voor één dag of voor twee dagen. Ze zijn permanent gescheiden.”

Daarmee verwijst hij onmiskenbaar naar de heisa in zijn land de afgelopen dagen en weken. Daar kwam namelijk aan het licht dat kinderen van hun ouders gescheiden worden en apart worden opgesloten in cellen. De hartverscheurende geluidsfragmenten gingen de hele wereld rond.
74 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Bernaerts Diane

  Erwin Borloo: om jou te parafraseren: de dood van al die schoolkinderen was ook te vermijden, indien de overheid hun werk had gedaan en een strenger wapenbeleid had gevoerd.

 • Désiré Van Nieuwenhuyzen

  Jan peeters, 47 % van alle moorden in de USA worden gepleegd door zwarten. De zwarten maken 10 % van de Amerikaanse bevolking uit.

 • rudy liessens

  Ieder mens is tot moord in staat of hij nu zwart , geel , groen of wit is.

 • robin verfaille

  Een heel sluwe en intelligente president die op zijn manier heel duidelijk aantoont wat er allemaal verkeerd aan het lopen is.En natuurlijk zijn er nog enkelingen die niet inzien dat deze sublieme president zijn volgende ambtstermijn aan het voorbereiden is en de verkiezingen zal winben.

 • Jan De Cock

  Zouden dat ook eens moeten doen in Europa en zeker in Duitsland!