Trump ontkent dat hij FBI vroeg onderzoek naar Flynn stop te zetten

REUTERS
De Amerikaanse president Donald Trump ontkent dat hij aan de FBI gevraagd heeft om het onderzoek stop te zetten naar zijn voormalig nationaal veiligheidsadviseur Michael Flynn. Die laatste heeft vrijdag toegegeven dat hij tegen de FBI gelogen heeft over de banden tussen het campagneteam van Trump en Rusland.

"Ik heb nooit aan Comey gevraagd om het onderzoek naar Flynn stop te zetten. Weerom fake news om opnieuw een leugen van Comey te dekken", tweette Trump.
In een hoorzitting in juni in de Senaat had voormalig FBI-directeur Jams Comey bevestigd dat Trump hem persoonlijk vroeg om het onderzoek naar Flynn een halt toe te roepen.
9 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • romy verhove

  Tuurlijk na zijn overwinning heeft hij al de topbaas ontslagen van de FBI .Deze Trump weet perfect waarmee hij bezig is...

 • luc Vanessa

  zegt de grootste leugenaar op aarde (zeker vn de USA) Ik zou beschaamd zijn een amerikaan te zijn !

 • Jos verelst

  Hij kan evengoed beweren dat de aarde plat is, dat zouden evenveel mensen geloven.

 • Alfons Verbist

  Hoe sneller de wereld van die Trump af is, des te sneller dat het wat normaler kan worden.

 • patrick claeys

  Net als de lagere school: "ik heb dat prooje niet gegooid meester, het was die daar!". Ik zie het zó voor me: de schoonzoon zal het gelag betalen als het zo ver komt. Trump zal weer eens de dans ontspringen! Met z'n verwaande kop!