Trump maakt pijnlijke vergissing tijdens bezoek aan verwoeste Paradise

REUTERS
De Amerikaanse president Donald Trump sloeg de bal mis tijdens een bezoek aan het rampgebied van de zware bosbranden in Californië. Hij bezocht het stadje Paradise, dat volledig werd verwoest door de zware bosbranden. Alleen noemde hij het tot tweemaal toe ‘Pleasure’, waarna enkele aanwezige journalisten hem corrigeerden.

“Wat we net zagen in Pleasure, wat een naam, ... We komen net van Pleasure”, zei de president tijdens het bezoek. “Paradise”, verbeterden enkele aanwezige journalisten hem. “Ah, Paradise. Wel, wat we zonet zagen in Paradise, is gewoon onaanvaardbaar”, verbeterde hij zichzelf.

Bij de zware bosbrand in het noorden van Californië is het dodental al gestegen tot 76. De reddingsdiensten hebben de afgelopen uren nog vijf dode lichamen aangetroffen. De lijst met vermisten groeide verder aan tot 1.276. 
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Guido Pintens

  als in dit artikel niet vermeld wordt dat de Republicans gisteren de gouverneurs van Georgia en Florida hebben binnengehaald, is het gewoonweg omdat dat hier in dit artikel allesbehalve relevant is. Heeft er nul komma nul mee te maken. Daarenboven is de beslissing in Georgia nog altijd niet gevallen

 • Roland De Smedt

  Dementie? Nu ja, ALLES was beter dan Hillary Clinton, al haalden ze enen uit de goot...

 • Johan Sturm

  Wie is hier de grootste dommerik. .. de president of de kiezer?

 • eric maier

  Die vent is een schande voor zijn volk. Doet niet eens de moeite om extra info in te winnen alvorens er aangeland te zijn. Een bejaarde met een mentaliteit van een 5 jarig kind op zo'n positie. Er word al bijna bijna 3 jaar gezegd dat hij een vorm van dementie ontwikkelt, wel, dat is n

 • Conny Van den Bosch

  Dat is veel minder erg dan een Vlaamse minister die het Franse Volkslied zingt in plaats van het Belgische. Dus stop met het Trump bashen en kijk liever naar onze politici die er totaal niks van bakken, ons land verkopen aan de hoogst biedende en voor de rest onder de voet laten lopen door culturen die nog aan de evolutie moeten beginnen.