Trump laat nieuwe peperdure golfsimulator in Witte Huis installeren

Archiefbeeld van de president in actie op een golfterrein.
REUTERS Archiefbeeld van de president in actie op een golfterrein.
De Amerikaanse president Donald Trump heeft een grote golfsimulator in de privéruimten van het Witte Huis laten installeren. In een vertrek kan hij op een virtueel golfterrein naar keuze spelen en de bal in een beeldscherm slaan. 

Dat meldt The Washington Post op gezag van mensen betrokken bij de installatie  van het technologisch hoogstandje. Volledigheidshalve meldt de krant ook dat er al een golfsimulator in het Witte Huis was: een minder geraffineerde installatie die er door Trumps voorganger Barack Obama was neergezet.

Afgelopen maand nog meldde een nieuwszender dat Trump als gevolg van de 'shutdown', de politieke impasse over de begroting, al vijftig dagen niet had kunnen golven. Het was volgens de zender de langste periode dat de president zijn favoriete sport niet had kunnen beoefenen.

De bronnen van de Washington Post zeggen dat Trump uit eigen zak 50.000 dollar (zo’n 44.000 euro) heeft betaald voor de nieuwe installatie binnenskamers.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Marc Bynens

    Zou beter met andere zaken bezig zijn,ipv overal wat onrust te stoken !

  • David Discart

    Hij heeft groot gelijk. Moest ik het kunnen in zijn plek, ik deed het ook. Maar dan wel andere hobby. Enjoy!