Exclusief voor abonnees

Trump is zijn topviroloog aan het dumpen: “Fauci heeft veel fouten gemaakt”

Anthony Fauci, de topviroloog van de Amerikaanse regering.
AP Anthony Fauci, de topviroloog van de Amerikaanse regering.
De Amerikaanse president Donald Trump is zijn topviroloog Anthony Fauci nu echt aan het dumpen. De twee hebben elkaar al meer dan een maand niet meer gesproken en intussen probeert de president Fauci zwart te maken in de pers. Insiders vrezen dat het coronabeleid daar zwaar onder zal lijden, maar verwachten ook dat Trumps herverkiezingskansen zo helemaal kelderen.

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
27 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Luc Van Bogaert

  Trump is de grote viroloog.

 • lars vandenberge

  Goed bezig, eens Fauci gedumpt is zal hij hopelijk zijn kritiek op Trump niet sparen en zijn kansen op herverkiezing doen dalen (met die Rednecks en Bijbel fanatics weet je nooit)

 • eric reynebeau

  Deze corona crisis brengt de landen naar voor die bekwame leiders hebben. En wie gaat er als beste uitkomen in Europa ? Duitsland en Nederland met Merkel en Rutte.Amerika verliest met Trump als schertsfiguur alle geloofwaardigheid. Is als wereldleider al lang voorbij door China en als Europa het nu wat goed aanpakt gaan ze ook Amerika voorbij.

 • Guy Van Becelaere

  De volgende president van de VS zal een protocollaire president zijn die ja en nee zal moeten knikken voor de elitaire democraten(miljardairs) die tegen hun verlies niet kunnen hebben ze trouwens meermaals bewezen ze zijn voor alles instaat. Hillary zou volgens de media de verkiezingen winnen , maar het is anders uitgedraaid dus nog niet te hard roepen media

 • Guido Ceuleers

  Wat wil je met zo'n president,die blunder na blunder gedaan heeft in de aanpak v/h virus,Staten verplicht van open te gaan, en nu moeten ze terug gesloten worden.Als je voor iemand kiest, moet je maar op de blaren zitten.