Trump-hotels krijgen massaal slechte 'shithole'-recensies

EPA
Niet lang nadat president Donald Trump zich de woede van een groot deel van de wereld op de hals haalde door Haïti en El Salvador shithole countries (achterlijke landen) te noemen, krijgt hij de bal keihard teruggeworpen. Op Yelp worden zijn hotels gebombardeerd met slechte 'shithole'-recensies.

Zo wordt onder meer het Trump International Hotel in Washington DC overspoeld met slechte recensies. 'Bezoekers' noemen het luxehotel met 263 kamers een 'shithole' en geven het slechts één ster. "Het is een shithole. De eigenaar is een racistische, seniele, oude man. Geef hier je geld niet aan uit'', zo luidt een commentaar.

Op de buitenkant van het 5-sterren hotel heeft een slimme grapjas zelfs het woord shithole geprojecteerd, vergezeld gaand van poepende emoji's. Ook het Trump-hotel in New York krijgt er genadeloos van langs op Yelp. "Shithole, de ergste die ik ooit heb gezien. Service is shit, restaurant is shit.'' En een ander schrijft: "Alleen de service was goed. Ik had een geweldig gesprek met een liftjongen uit Haïti.''

Dalend aantal sterren

Ook het hotel in Las Vegas krijgt er flink van langs. "Dit heeft niks met politiek te maken, maar dit is echt een shithole'', zo schrijft er één. En een ander merkt op: "Ik snap niet waarom mensen hier zouden willen overnachten. Het is een shithole.'' 

Alle slechte recensies hebben het gemiddelde aantal sterren op de site inmiddels flink doen dalen.

Screendump van reviews op Yelp.
Yelp Screendump van reviews op Yelp.21 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Edmond Dantès

  Lap, straks opnieuw een paar van zijn hotels die failliet gaan.

 • DIRK VAN BRUSSEL

  Hij waant zich sterker dan de media, niet dus. De media maakt U of kraakt U. Hij zou het moeten weten. Hij wil een gevecht en dat zal hij krijgen. Alleen de media haalt hier financieel voordeel bij.

 • Danny Holdensrath

  Hij had moeten praten over corrupte landen.

 • Karel Rutjens

  Super. Goeie reactie van deze mensen.

 • Pieter Martens

  Dat ze naar "linkse hotels" gaan dan lopen ze mij tenminste niet voor de voeten.