Trump haalt uit naar media na onderzoek Mueller: “Zij zijn de vijand van het volk”

Photo News
Na afloop van het onderzoek door speciaal aanklager Robert Mueller in de Rusland-affaire heeft de Amerikaanse president Donald Trump de "liberale" media vandaag zwaar aangevallen.

Het onderzoek van Mueller bracht na twee jaar eindelijk duidelijkheid over de vraag of Amerikaans president Donald Trump heeft samengespannen met Rusland tijdens de presidentscampagne. Mueller kwam tot de conclusie dat er geen bewijzen zijn voor een entente tussen Trump en Moskou. 

Hoewel de Amerikaanse president door het rapport niet volledig vrijgepleit wordt, haalde hij vandaag op Twitter zwaar uit naar de ‘mainstream’ media. “Zij zijn werkelijk de vijand van het volk en een ware oppositiepartij", twitterde het staatshoofd. 

Geheime afspraken

“Twee jaar lang hebben de mainstream-media over veronderstelde geheime afspraken van het campagneteam-Trump met vertegenwoordigers van Rusland bericht, hoewel die media steeds hebben geweten dat er zo geen afspraken waren.”

Ook woordvoerster Sarah Sanders van het Witte Huis had kritiek. "Hoe vaak moeten de Democraten en hun liberale bondgenoten in de media valselijk liegen vooraleer zij eindelijk aanvaarden dat Donald Trump een groothartige president is", twitterde ze.

Bekijk ook:

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.10 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Maarten Vangeel

  Zulke uitspraken maakt hem al ongeschikt. Ik hoef het rapport ook niet te zien. Ik zie en hoor genoeg van hem om te weten dat hij niet deugt. Dat Rusland zich gemoeid heeft in de verkiezing is een zekerheid. Harde bewijzen dat dat op vraag van Trump was niet. Resultaat is hetzelfde. (Al vraagt hij de e-mails en krijgt hij de emails Maar dat terzijde) Blijft lachwekkend hoe Amerika veranderd is van het hoofd van de wereld naar de anus van diezelfde wereld.

 • Marie Vanakker

  @Karel Tichmann , je weet toch dat je het hier ook kan afbollen . er zijn landen genoeg zonder sociaal vangnet . Maar ik denk dat je bij het eerste verdachte hoestje rap terug in onze sociale ziekenhuizen zal zijn .Hetgeen jij verteld is gezond/werk is leven , ziek/werkloos is dood . En dan maar hopen dat je niet ziek word of je moet snel van mening wisselen hé .

 • Laurent Van De Velde

  Dit domineert het nieuws nu in de VS, de Amerikanen willen dat er koppen rollen want 2 jaar lang hebben de democraten zijn presidentsschap ondermijnd en de politieke vooruitgang gegijzeld. Ondanks dat alles heeft Trump de economie naar zijn beste punt ooit gebracht, de laagste werkloosheid ooit gerealiseerd en geen nieuwe conflicten gestart, integendeel, conflicten opgelost. Dit zijn statistieken en feiten waar je niet omheen kan.

 • Edmond Dantès

  Trumpke hangt met leugens aaneen, geloofwaardigheid nul. In vergelijking met Trump zou je Poetin nog de absolutie geven zonder te biechten.

 • Victor Munster

  Hopelijk kan er nu in het Amerikaanse Congres over meer relevante zaken gedebatteerd en gestemd worden.