Exclusief voor abonnees

Trump-criticus Wolff: “President kan niet lezen én niet luisteren”

Amerikaanse journalist

Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
AP Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. “Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang”, concludeert de Amerikaanse journalist.

“Donald Trump is een clown. Hij maakt van zijn regering een komische opera met een dramatisch einde.” Meer tekst heeft Michael Wolff niet nodig als aftrap voor een gesprek over de Amerikaanse president. In zijn boek ‘Vuur en woede’ beschreef hij de chaos in het Witte Huis. In ‘Staat van beleg’, het tweede deel, zoomt hij in op alle gevaren die Trump bedreigen. Van een groeiend leger openbare aanklagers tot een eenzaam bestaan. Dat heeft de president helemaal aan zichzelf te danken, aldus Wolff (65). 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric debanne

  De vorig wel ( Obama ) maar heeft ook niets goeds gedaan voor het volk gedurende zijn functie in het woord huis ! Integendeel zelfs ...!

 • Kaveh Ahangar

  Trump zal zeker heel veel geld aan de kant moeten zetten voor zijn advocaten kosten want van zodra hij geen President is zal hij niets andere kunnen doen dan naar de rechtbank te gaan.

 • ivan de ridder

  Rob Hoek, de heer Wolff moet een boek verkopen en zal aldus ongetwijfeld de overdrijving niet mijden. Echter uw stelling dat Trump alles en enkel goed doet voor eigen land is zeker een fabel. Trouwens, volgens u mag geen enkele kritiek geuit worden op Trump's beleid? Dat is censuur ... hij maakt zich zelf met de regelmaat schuldig aan haat verspreiden onder zijn volk. Zijn kabinet is effectief een duiventil, efficiënt zal het dus ook niet zijn.

 • Rob Hoek

  Ik denk dat iedere linkse rakkers ontzettend jaloers zijn op meneer Trump. Jaar in jaar uit gebeurt er niks en hij doet alles in belang van Amerika. Dus meneer de critici hou alsjeblieft je mond en ga wat nuttigs doen. Trump is de beste president van Amerika en zo leider heb je nodig niet die Obama die niets en werkelijk niets uitvoerde. Het is toch bizar wat de linkse mensen zo haten wij als rechts hebben niet zo haat als een links democraten wint want wij zeggen dan het volk heeft gekozen.

 • Dirk Delaere

  Dus iemand die geld en/of macht bezit, die mag men niet kritikieren; François Defosse?? Dat zijn de grondregels voor een dictatuur.