Exclusief voor abonnees

Trump-criticus Wolff: “President kan niet lezen én niet luisteren”

Amerikaanse journalist

Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
AP Na zijn snoeiharde kritiek op de president kunnen Michael Wolff en Donald Trump nooit meer samen door één deur. Voor de Amerikaanse president bestaat hij niet meer.
Michael Wolff legt Donald Trump in zijn boek ‘Staat van beleg’ voor de tweede keer op het rooster. “Het Witte Huis verandert in een Trump Organization. Hij werkt hard aan zijn ondergang”, concludeert de Amerikaanse journalist.

“Donald Trump is een clown. Hij maakt van zijn regering een komische opera met een dramatisch einde.” Meer tekst heeft Michael Wolff niet nodig als aftrap voor een gesprek over de Amerikaanse president. In zijn boek ‘Vuur en woede’ beschreef hij de chaos in het Witte Huis. In ‘Staat van beleg’, het tweede deel, zoomt hij in op alle gevaren die Trump bedreigen. Van een groeiend leger openbare aanklagers tot een eenzaam bestaan. Dat heeft de president helemaal aan zichzelf te danken, aldus Wolff (65). 

Je hebt 9% van dit artikel gelezen
12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric debanne

  De vorig wel ( Obama ) maar heeft ook niets goeds gedaan voor het volk gedurende zijn functie in het woord huis ! Integendeel zelfs ...!

 • ivan de ridder

  Rob Hoek, de heer Wolff moet een boek verkopen en zal aldus ongetwijfeld de overdrijving niet mijden. Echter uw stelling dat Trump alles en enkel goed doet voor eigen land is zeker een fabel. Trouwens, volgens u mag geen enkele kritiek geuit worden op Trump's beleid? Dat is censuur ... hij maakt zich zelf met de regelmaat schuldig aan haat verspreiden onder zijn volk. Zijn kabinet is effectief een duiventil, efficiënt zal het dus ook niet zijn.

 • Rob Hoek

  Ik denk dat iedere linkse rakkers ontzettend jaloers zijn op meneer Trump. Jaar in jaar uit gebeurt er niks en hij doet alles in belang van Amerika. Dus meneer de critici hou alsjeblieft je mond en ga wat nuttigs doen. Trump is de beste president van Amerika en zo leider heb je nodig niet die Obama die niets en werkelijk niets uitvoerde. Het is toch bizar wat de linkse mensen zo haten wij als rechts hebben niet zo haat als een links democraten wint want wij zeggen dan het volk heeft gekozen.

 • Dirk Delaere

  Dus iemand die geld en/of macht bezit, die mag men niet kritikieren; François Defosse?? Dat zijn de grondregels voor een dictatuur.

 • Mike Vanderkerken

  Mensen die het nu nog opnemen voor Trump getuigen van weinig kennis ter zake, zowel in de media als tijdens toespraken getuigt hij van een absolute desinteresse van alles wat rond hem gaande is. Degene die opkijken naar zijn miljarden zouden eerst naar zijn geschiedenis moeten kijken als zakenman. Hij heeft enorm veel geërfd, zijn subcontractors worden belazerd en krijgen dikwijls minder dan de afgesproken kostprijs of worden in het geheel niet betaald. Trump is een oplichter tout court.