Exclusief voor abonnees

Trump beleeft een Michael Jackson-moment

Juridisch nu wel vrijgepleit, maar niet van morele schuldvraag verlost

Donald Trump
AFP Donald Trump
Een Michael-Jackson-moment. Dat lijkt Donald Trump te beleven met wat nu bekend is over het fameuze Rusland-onderzoek. Hij is juridisch vrijgesproken van het ergste, maar niet van alles — en een politieke vrijspraak is het zeker nog niet. De grootste vraag is of hij de dans kan blijven ontspringen tot het er niet meer toe doet voor hem.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • guido Bervoets

  24 Russen aangeklaagd voor beïnvloeding van de Amerikaanse verkiezingen, talloze leugens van het campagneteam van Trump over contacten met Russische diplomaten, diverse medewerkers van Trump die aangeklaagd en veroordeeld zijn voor fraude en gesjoemel, bewezen contact van Donald Jr en Kusher met Russische advocate om Hillary Clinton te beschadigen en waar ze over logen dat het plaatsvond - maar the president of the United States is as clean as a wistle? Ammehoela ja.

 • Rita Marcucci

  Tuurlijk kan hij de dans ontspringen ,want er is gewoon niets!het zijn allemaal toestanden omdat ze het niet verkropt krijgen dat hij verkozen is en ook dat ze hem niet weg krijgen is een doorn in het oog!

 • Jacques-Philippe Leclerc

  Donald Trump had gelijk: zijn campagneteam heeft níet/nooit samenwerkt met de Russische overheid, dit concludeert speciaal aanklager Robert Mueller. Dat schrijft justitieminister Bill Barr in een samenvatting die vandaag naar het Amerikaanse Congres is gestuurd. Na bijna twee jaar onderzoek en omvangrijke linksdenkende complottheorieën over een complot met Moskou is Trumps naam gezuiverd. In 2020 wordt Trump weer gekozen tot President, zonder enige twijfel.

 • Karel Tichmann

  Fake nieuws!! "Juridisch nu wel vrijgepleit, maar niet van morele schuldvraag verlost". Guy Van Vlierden kan geen Engels lezen, en wat CNN hem verteld is niet te vertrouwen. Special counsel Robert Mueller vond niet dat president Donald Trump schuldig was aan obstructie of een of andere misdaad.

 • Jakke Troost

  Als ik 100% procent onschuldig was zou ik dat rapport zelf openbaar maken. Het feit dat de tegenpartij geen enkele inzage krijgt bewijst het tegendeel.