Exclusief voor abonnees

Trukendoos staat klaar om Trump te laten zegevieren

Voor campagneleider Brad Parscale doet de waarheid er niet zo veel toe

Brad Parscale.
Getty Images for SiriusXM Brad Parscale.
Wat valt er te verwachten van Donald Trumps verkiezingscampagne, wetend dat het brein daarachter zelfs zijn eigen levensverhaal grotendeels verzon? Brad Parscale (44) gaat er prat op dat hij de boodschap boven de waarheid verkiest — en heeft een schrikwekkende trukendoos klaar om Trump te laten zegevieren.

Je hebt 9% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Jean West

  Jan Hendrickx Zijn voorganger Obama die de staatsschuld verdubbelde, die 8 landen heeft gebombardeerd, die de werkenden hun ziekteverzekering verdubbelde omdat hij zijn Obamacare wilde die voor de niet werkende gratis zou zijn, die meer personen gedeporteerd heeft dan alle presidenten voor hem. Dan zegt men de beste president ooit.

 • guido Bervoets

  Leugens kunnen alleen maar overtroffen worden door nog meer leugens en nog meer boerenbedrog. Mensen willen ook bedrogen en op sleeptouw genomen worden door populisten en praatjesmakers. Dat is al zo oud als de mensheid zelf.

 • Dirk Vantomme

  Trump president !! Het voor sommigen nog altijd veel pijn blijkbaar hieronder.Wat hadden ze daarvoor ? ja Obama,den dezen die de andere kant opkeek toen Isis meer en meer de macht greep in Syrie en Irak.Heeft vele doden op zijn geweten maar dat mag niet gezegt worden over showmen Obama.

 • Jan Hendrickx

  Alles wat er nu is komt door werk van zijn voorganger ,hij heeft alleen nog voor wat meer onenigheid in de wereld gezorgd .

 • patrick vanherberghen

  Bervoets is er zo te zien nog steeds niet over dat Trump president werd verkozen. Bereid je alvast maar voor op nog eens 4 jaar balen! De Democrats stellen niets voor en buiten Trump op alle manieren tegenwerken hebben ze niks gepresteerd!