Trio tieners ontvoert en misbruikt vrouw dagenlang

Drie tieners hebben een gevangenisstraf gekregen voor de ontvoering, marteling en het seksueel misbruik van een vrouw. Volgens de rechter heeft het onschuldige slachtoffer onherstelbare psychologische schade opgelopen. De vrouw ging drie dagen lang door een hel.

Drie jongeren met leerstoornissen, Darren Hodgkinson (18), Chelsea Mills (16) en Chelsea Williams (14) hadden de vrouw zwaar toegetakeld. Ze schoren haar haar en wenkbrauwen af en smeerden haar in met schoensmeer. Ze hadden het slachtoffer uitgekleed en seksueel misbruikt voor ze haar opsloten in een kast. Hodgkinson stak ook de handen van de vrouw in brand. Het slachtoffer had ook brandwonden in het aangezicht, schrijft Daily Mail.

Het trio uit Southampton ontkende de beschuldiging van ontvoering, seksueel misbruik en het toebrengen van slagen en verwondingen. De rechter veroordeelde Hodgkinson tot vier jaar cel, Mills kreeg twee jaar en Williams, achttien maanden. "De arme vrouw zal nooit meer herstellen van de gruwel. Ze is door een hel gegaan. De psychologische schade is onherstelbaar", sprak rechter Peter Ralls. (vsv)