Trein vertrekt zonder peuter dus gaat vader 3 keer aan noodrem hangen

Foto ter illustratie.
Shutterstock Foto ter illustratie.
Grote paniek bij een vader nadat zijn trein wegreed terwijl zijn zoontje van anderhalf jaar oud moederziel alleen achterbleef op het perron. Maar liefst driemaal trok de geschrokken vader op het korte ritje tussen het Duitse Dortmund en Hagen aan de noodrem, maar niets hielp. De trein reed gewoon verder naar de eindbestemming.

De allerkleinste dreumes van het gezin met drie kinderen stond op het perron te wachten tot pa de kinderwagen aan boord had gehesen toen de deuren van de trein plotseling dichtgingen. Spoorwegpersoneel dat snel in de gaten had wat er aan de hand was, bracht het achterblijvertje naar een politiepost, waar de vader na terugkeer in Dortmund het kind weer in de armen kon sluiten.

Geen hulp
Treinpersoneel had de vader uitgelegd dat zijn kind in veilige handen was, maar desondanks trok hij toch drie keer aan de noodrem. Toen de politie hem aansprak op het ongeoorloofde gebruik van de noodrem beklaagde de uit Nigeria afkomstige man (23), die geen Duits spreekt, zich dat het treinpersoneel hem in zijn paniek niet echt geholpen had.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Eddy Van De Velde

  Wat dacht hij daarmee te bereiken? Dacht hij dat de trein achteruit terug zou rijden?

 • stefan crama

  Hoeveel tijd heeft die man eigenlijk nodig om op te stappen met zijn familie. Kan zijn dat ze in Nigeria meer opstaptijd hebben als daar al een trein rijdt.

 • frank triolet

  Geloof daar niets van, het personeel heeft toch de trein bestuurder gebeld???

 • Eli Cardoza

  ik zou ook in paniek geraken !!