Toronto breekt zich het hoofd: waarom hing deze uitgebrande auto aan een brug te bengelen?

Twitter Malcolm Thomas
Het blijft voorlopig een mysterie: de Canadese stad Toronto werd vanmorgen wakker met een uitgebrande auto die aan de onderkant van een brug over een vallei was vastgemaakt. Wat deed hij daar, en vooral: hoe kwam hij daar terecht? Niemand die het weet.

Voorbijgangers merkten de auto vanmorgen op terwijl de uitgebrande blauwe Honda Civic gevaarlijk heen en weer slingerde onder de brug. Politie en brandweer werden erbij gehaald die de omgeving afzetten zodat er niemand gewond zou geraken. Omdat de auto boven een grasveld hing, was er niet meteen gevaar voor de omstanders.

De politie liet in eerste instantie weten dat de auto deel uitmaakte van een filmset, maar kwam daar later op terug. Volgens het stadsbestuur was er geen toelating gegeven voor een filmopname.

Na enkele uren kon de brandweer de auto, die geen nummerplaten droeg, losmaken en viel het voertuig naar beneden. Het werd daarop meegenomen voor onderzoek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.