Toerist (24) schuift uit bij het nemen van selfie aan waterval in India en vecht nu voor zijn leven

Illustratiefoto.
AP Illustratiefoto.
Subrat Nag zocht naar de perfecte plek voor een selfie aan de Gali Gabdar-waterval in India, toen hij zijn evenwicht verloor en vijftien meter naar beneden gleed. De 24-jarige man uit Kalahandi overleefde het ongeval, maar vecht nog voor zijn leven in het ziekenhuis.

Plots sloeg het gelach van Nags vrienden om in angstig geschreeuw. Ze zagen Nag wegglijden en konden niets doen. Het ongeval en de paniek vorige donderdag bij de waterval in Koraput in de staat Odisha werden gefilmd met een smartphone.

De vrienden daalden zelf de waterval af en vonden Subrat Nag bewusteloos maar nog in leven. Hij werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. Waarschijnlijk gleed Nag uit over de gladde algen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.