Toen hun papa stierf tijdens politieopdracht, beloofden agenten iets dat naar de zakdoek doet grijpen

Fox 10 Phoenix
Vijf jaar geleden kwam Travis Murphy om tijdens een politieopdracht. Hij liet een vrouw en twee kindjes achter. De agenten van Phoenix beloofden echter dat ze er altijd zouden zijn voor het getroffen gezin. Ze hielden woord en vormden een erehaag voor de kindjes van de gesneuvelde agent tijdens hun eerste schooldag. "You'll never walk alone."

Tijdens een politieopdracht joeg een verdachte tien kogels door het lichaam van Murphy. Hij overleed op die fatale dag in 2010. Zijn chef Jacqui Wagaman en ook al zijn collega's beloofden om het getroffen gezin te beschouwen als hun familie en er te zijn op de belangrijke momenten zoals verjaardagen, familiefeesten maar dus ook tijdens de eerste schooldag.

Op 10 augustus vormden de politiemannen samen met het brandweerkorps een indrukwekkende erehaag aan de schoolpoort van de basisschool voor Kody en Kaylee, de kindjes van wijlen agent Murphy.

De kleintjes wandelden hand in hand met hun mama naar de klas. Zo werd het gemis om hun papa op een ontroerende manier verzacht. Vele omstaanders konden hun tranen amper bedwingen net zoals schooldirectrice Sharon Wieser.  

Kaylee en Kody konden met volle moed en een boekentas gevuld met liefde aan het nieuwe schooljaar beginnen.

Travis Murphy
Phoenix Police Dep. Travis Murphy
videostill
videostill