Tientallen voyeurs delen 'buit' en 'tips' op fora: trots is 'Bigdaddy' om een mand vol handdoeken te gebruiken als dekmantel voor zijn mini-camera

De kleedkamer van een sauna in het Nederlandse Nederasselt (provincie Gelderland) werd gefilmd door een bewakingscamera.
AD De kleedkamer van een sauna in het Nederlandse Nederasselt (provincie Gelderland) werd gefilmd door een bewakingscamera.
Naakt gefilmd in de sauna. In de paskamer. Of op het openbare toilet. Vrouwen blijken nergens veilig voor gluurders. Op internetfora maken voyeurs er een sport van om zoveel mogelijk pikante filmpjes met elkaar uit te wisselen. En daar is vaak moeilijk iets tegen te doen.

‘Mijn beste video ooit!’, pronkt ene Maxpower. Met een piepklein cameraatje in de vorm van een autosleutel is hij kleedkamers af geweest, om vrouwen stiekem te filmen terwijl ze nieuwe kleding pasten. Op deze beelden is een meisje te zien dat nieuw ondergoed past. Maxpower post er vijf minuten later nog een. En nog een, en oogst niets dan waardering voor zijn inspanningen.

Het forum waar deze ‘voyeur derde klasse’ zijn ‘buit’ deelt is niet weggestopt in de krochten van het internet, maar met een maar muisklikken voor iedereen zo te vinden. 

Je hebt 24% van dit artikel gelezen
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Naomi Beal

  Ze moesten hem naakt filmen en alles op het internet gooien verdomme! het zou je moeder, dochter of zus kunnen zijn. De vetzak geef maar beelden vrij van hem dan kunnen we hem aan de schandpaal nagelen!

 • Jens van den Broeck

  "vrouwen blijken nergens veilig", hallo? Mannen filmen mag dan wel??

 • Ingrid Charlier

  Ongelofelijk dat er zoveel zieke perverse smeerlappen rondlopen.

 • René Mattyns

  Misschien eens daadwerkelijke straffen uitdelen aan dat gespuis.

 • Geert Van de Moortele

  Mijn respect voor naturisten is sterk gestegen.Zij gaan met respect om met naaktheid.