Ga naar de mobiele website
^ Top

Tienermeisje kritiek na aanval van ratten in haar bed

Illustratiefoto.
thinkstock Illustratiefoto.
Een verlamd tienermeisje is in de Franse stad Roubaix in kritieke toestand in het ziekenhuis opgenomen nadat ze in haar slaap was aangevallen door ratten. "Er kwam bloed uit haar oren, ik was bang dat ze een hersenbloeding had", getuigt haar vader.

De vader trof de 14-jarige Samantha helemaal onder het bloed. "Samantha is verlamd, dus kan ze niet uit haar bed en is ze ook minder gevoelig voor pijn", zegt haar vader in de krant Courrier-Picard. "Ze moet de ratten wel gevoeld hebben, maar ze had niet de tegenwoordigheid van geest om ons te wekken". Aanvankelijk dacht de vader dat zijn dochter het slachtoffer was geworden van een uit de hand gelopen inbraak.

Het meisje had 30 wonden aan haar voeten en 45 in haar gezicht, meldt een dokter aan France Info. Van enkele vingers waren de topjes afgebeten. Ze werd getest op hondsdolheid, maar die test bleek negatief.

De politie onderzoekt de zaak, in de buurt van het huurhuis stonden overvolle vuilnisbakken. Het gezin is ondergebracht in een ander huis, de vader verklaart dat hij de eigenaar zal aanklagen.

Meer over13 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Steve Van der Vekens

  Maak dat mee! Voor die ratten was het meisje doordat ze niet kon reageren het equivalent van dood maar vers vlees.

 • Chera C.

  Ja ik snap dat niet. Woningen in België en Frankrijk hebben daar voortdurend last van. In Nederland komt zoiets zelden voor.

 • Mereltje Jony Lemmens Rosseel

  Vele kennen het echte gevaar van een rat niet. Heb je ze in huis pas maar goed op. Een baby kunnen ze doden zelf een kat. Dit is echt heel erg voor het meisje.

 • luu di malinas

  De huurder gaat de eigenaar aanklagen? Ik dacht dat het de taak van de huurder was om het gebouw proper en vrij van ongedierte te houden.

 • Angelo Cabooter

  Volgens mij is er meer aan de hand, ratten gaan niet zomaar aanvallen. Als ratten urine ruiken, dan zal dat waarschijnlijk komen omdat ze in bed zal geplast hebben of in haar pamper, als ze 1 droeg en zal ze al een lange nacht in een erg natte pamper moeten gelegen hebben. Dat is toch wat ik denk.

Gesponsord

Meld een bug