Tiener verkoopt stiefzus (7) voor groepsseks

De gruwelijke verkrachtingen gebeurden op de dertiende verdieping van dit appartementsgebouw.
De gruwelijke verkrachtingen gebeurden op de dertiende verdieping van dit appartementsgebouw.
In de Amerikaanse staat New Jersey is een proces gestart over een gruwelijke zedenzaak. Een vijftienjarig meisje verkocht op een feestje haar amper zevenjarig stiefzusje voor seks. Het arme meisje werd het slachtoffer van een groepsverkrachting door zeven mannen en jongens.

Het begon allemaal op een feestje van enkele vrienden. De 15-jarige dader nam haar stiefzusje mee naar de dertiende verdieping van een appartementsgebouw waar het feestje doorging. Al snel veranderde de party in een onvoorstelbare nachtmerrie voor het meisje, die door liefst zeven mannen verkracht werd. De barbaarse deelnemers aan deze groepsverkrachting betaalden voor hun gruwelijke uitspattingen aan het 15-jarige meisje, dat de hele tijd toekeek.

Doodsbedreigingen
"Het begon met aanrakingen, maar al snel ontaardde dat in brutale verkrachtingen", zegt politie-inspecteur Juniak. "De daders dreigden ermee het meisje te vermoorden als ze begon te schreeuwen of het aan iemand vertelde."

Huilend
Achteraf trok het arme meisje haar kleren weer aan en vertrok. Haar stiefzus bleef achter met de verkrachters. Twee vrouwen vonden het kind huilend aan de ingang van het appartementsgebouw en brachten haar naar huis, waar de politie al aangekomen was. Haar  nietsvermoedende ouders dachten dat ze weggelopen was met haar oudere stiefzus en hadden de politie gebeld. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht.

Berecht als volwassene?

Het tienermeisje werd opgespoord en opgepakt. Ze is aangeklaagd voor seksuele vergrijpen, het promoten van prostitutie en nog een reeks andere misdaden. Ze zit vast in een jeugdinstelling, maar de openbare aanklager wil dat ze berecht wordt als een volwassene. De politie zoekt met veiligheidscamera's naar de verkrachters. Er waren wellicht een tiental mensen aanwezig in het bewuste appartement. (hlnsydney/kh)